info@lyxparfym.se

Diesel Bad EdT 35ml

Diesel Bad EdT 35ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Diesel Bad EdT 35ml 2023

Diesel Bad EdT 35ml

Det är en kylig höstkväll och du kliver in på en trendig bar i stan. Doften av rökelse och läder blandas med musiken som pumpar ur högtalarna. Du känner dig självsäker och redo för en kväll med vänner och nya bekantskaper. Du tar fram din Diesel Bad EdT och sprayar lite på handleden. Doften av tobak och kaviar blandas med träiga noter och ger dig en känsla av mystik och elegans. Du är redo att erövra kvällen.

Lägsta pris på Diesel Bad EdT 35ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Diesel Bad EdT 35ml

Diesel Bad EdT 35ml är en maskulin och förförisk doft som utstrålar självförtroende och styrka. Med en unik kombination av aromatiska och träiga noter skapar denna parfym en kraftfull och sensuell aura som passar perfekt för den moderna mannen. Med en elegant och stilren flaska som speglar doftens karaktär är Diesel Bad EdT 35ml en perfekt accessoar för att komplettera din look och utstråla en självsäkerhet som imponerar på omgivningen.

Egenskaper

Herrparfym

Var kan man köpa Diesel Bad EdT 35ml

Du kan köpa Diesel Bad EdT 35ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Diesel

Köpguide

Köpguide och Recension

Diesel Bad EdT 35ml är en maskulin och förförisk doft som passar perfekt för den självsäkra mannen. Doften öppnar upp med en frisk och kryddig toppnot av bergamott, kardemumma och svartpeppar. I hjärtat av doften finner man en varm och sensuell blandning av tobak, iris och caviar. Basnoterna består av träiga noter som patchouli och ambroxan som ger en djup och intensiv doft. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulsområden som handleder, nacke och bröst. Diesel Bad EdT 35ml är en perfekt present till den moderna mannen som vill ha en doft som sticker ut från mängden.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar