info@lyxparfym.se

Diesel Bad Intense EdP 50ml

Diesel Bad Intense EdP 50ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Diesel Bad Intense EdP 50ml 2023

Diesel Bad Intense EdP 50ml

Diesel Bad Intense EdP 50ml är en doft som utstrålar en stark och självsäker attityd. Med en unik kombination av kryddiga och träiga noter, är denna parfym perfekt för den moderna mannen som vill uttrycka sin individualitet och självständighet. Med en intensiv och förförisk doftprofil, är Diesel Bad Intense EdP 50ml en doft som kommer att få dig att känna dig självsäker och oemotståndlig.

Lägsta pris på Diesel Bad Intense EdP 50ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Diesel Bad Intense EdP 50ml

Diesel Bad Intense EdP är en kraftfull och förförisk doft för den moderna mannen. Med en intensiv och maskulin karaktär är denna parfym perfekt för de som söker en djärv och självsäker doft. Med noter av tobak, läder och tonkaböna skapar Diesel Bad Intense EdP en unik och oemotståndlig doft som passar både dag och natt. Flaskan är elegant och stilren med en mörkgrå färg som speglar doftens mystiska och förföriska karaktär.

Egenskaper

Herrparfym

Var kan man köpa Diesel Bad Intense EdP 50ml

Du kan köpa Diesel Bad Intense EdP 50ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Diesel

Köpguide

Köpguide och Recension

Diesel Bad Intense EdP 50ml är en parfym som passar för män som vill ha en intensiv och maskulin doft. Parfymen har en unik kombination av noter som inkluderar tobak, kaviar, bergamott, kardemumma och tonkaböna. Denna kombination ger en djup och förförisk doft som passar för både dag och natt. Flaskan är stilren och elegant med en svart färg och en metallisk logotyp. För att få ut det mesta av parfymen, applicera den på puls punkter som handleder, nacke och bröst. Diesel Bad Intense EdP 50ml är en perfekt present till en man som uppskattar en stark och maskulin doft.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar