info@lyxparfym.se

Diesel Loverdose EdP 50ml

Diesel Loverdose EdP 50ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Diesel Loverdose EdP 50ml 2023

Diesel Loverdose EdP 50ml

När du vill känna dig oemotståndlig och locka till dig uppmärksamhet är Diesel Loverdose EdP det perfekta valet. Denna sensuella doft är en förförisk blandning av söta och kryddiga noter som kommer att få dig att känna dig som en riktig femme fatale. Med en flaska som är lika förförisk som doften inuti, är Loverdose en must-have för alla som vill ha en doft som verkligen sticker ut från mängden.

Lägsta pris på Diesel Loverdose EdP 50ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Diesel Loverdose EdP 50ml

Diesel Loverdose EdP är en förförisk och sensuell doft som fångar din uppmärksamhet från första stund. Med en unik kombination av orientaliska och blommiga noter skapar denna parfym en mystisk och förtrollande aura runt dig. Toppnoterna av mandarin och stjärnanis ger en frisk och fräsch inledning, medan hjärtnoterna av jasmin, lakrits och gardenia ger en förförisk och feminin touch. Basnoterna av vanilj, ambra och trä ger en varm och sensuell avslutning på denna doftupplevelse. Diesel Loverdose EdP är en perfekt doft för den självsäkra och passionerade kvinnan som vill utstråla en aura av mystik och förförelse.

Egenskaper

Herrparfym

Var kan man köpa Diesel Loverdose EdP 50ml

Du kan köpa Diesel Loverdose EdP 50ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Diesel

Köpguide

Köpguide och Recension

Diesel Loverdose EdP är en feminin och sensuell doft som passar perfekt för kvinnor som vill ha en unik och förförisk parfym. Doften öppnar upp med en fruktig och söt not av mandarin och stjärnanis, som sedan övergår till en hjärtnot av jasmin, gardenia och lakrits. Basnoterna av vanilj, ambra och trä ger en varm och sensuell känsla som håller i sig länge. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulsområden som handleder, nacke och bakom öronen. Flaskan är också en riktig blickfångare med sin unika design som påminner om en diamant. Diesel Loverdose EdP är en perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar