info@lyxparfym.se

Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml

Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml 2023

Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml

När du vill känna dig oemotståndlig och locka till dig uppmärksamhet är Diesel Loverdose Red Kiss EdP det perfekta valet. Denna sensuella doft är en förförisk blandning av fruktiga och blommiga noter som kommer att få dig att känna dig som en riktig femme fatale. Med en 30 ml flaska kan du enkelt ta med dig denna doft överallt och applicera den när du vill känna dig extra speciell. Så varför inte unna dig själv en liten bit av lyx och förförelse med Diesel Loverdose Red Kiss EdP?

Lägsta pris på Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml

Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml är en förförisk och sensuell doft som är perfekt för den självsäkra och passionerade kvinnan. Doften öppnar upp med en fruktig och syrlig not av hallon som sedan övergår till en hjärtnot av jasmin och apelsinblomma. Basnoterna av vanilj, patchouli och ambra ger en varm och sensuell känsla som gör att doften sitter kvar länge på huden. Flaskan är designad som en röd läppstift och symboliserar den starka och självständiga kvinnan som vågar ta för sig. Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml är en unik och sofistikerad doft som passar perfekt för både dag och kväll.

Egenskaper

Herrparfym

Var kan man köpa Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml

Du kan köpa Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Diesel

Köpguide

Köpguide och Recension

Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml är en sensuell och förförisk doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig sexiga och självsäkra. Doften öppnar upp med en fruktig och syrlig not av hallon och mandarin, som sedan övergår till en blommig hjärtnot av jasmin och apelsinblomma. Basnoterna av vanilj, patchouli och ambra ger doften en varm och sensuell känsla som håller i sig länge. För att få ut det mesta av din Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml, applicera doften på pulsområden som handleder, nacke och bakom öronen. För att få en mer intensiv doft kan du också spraya lite på kläderna eller håret. Doften är perfekt för både dag- och kvällstid, och passar lika bra till vardags som till fest. När du köper Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml, se till att köpa från en pålitlig återförsäljare för att undvika att köpa en falsk produkt. Doften kommer i en elegant och stilren flaska som är lätt att ta med sig på resan eller i handväskan. Med sin sensuella och förföriska doft är Diesel Loverdose Red Kiss EdP 30ml en perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar