info@lyxparfym.se

Diesel Loverdose Red Kiss EdP 50ml

Diesel Loverdose Red Kiss EdP 50ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Diesel Loverdose Red Kiss EdP 50ml 2023

Diesel Loverdose Red Kiss EdP 50ml

Diesel Loverdose Red Kiss EdP är en sensuell och förförisk doft som utstrålar passion och mystik. Med en unik kombination av fruktiga och blommiga noter, tillsammans med en bas av vanilj och mysk, skapar denna parfym en oemotståndlig aura av femininitet och självsäkerhet. Den röda flaskan med sin ikoniska hjärtformade design är en symbol för kärlek och passion, och gör Loverdose Red Kiss till en perfekt gåva till någon speciell eller till dig själv. Upptäck denna förtrollande doft och låt den ta dig med på en resa av sensualitet och romantik.

Lägsta pris på Diesel Loverdose Red Kiss EdP 50ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Diesel Loverdose Red Kiss EdP 50ml

Diesel Loverdose Red Kiss EdP är en förförisk och sensuell doft som är perfekt för den självsäkra och passionerade kvinnan. Doften öppnar upp med en fruktig och syrlig kombination av hallon och mandarin, som sedan övergår till en hjärtnot av ros och jasmin. Basnoterna av vanilj, patchouli och ambra ger en varm och förförisk avslutning på doften. Flaskan är designad som en röd läppstift och symboliserar den passionerade kyssen som doften förmedlar. Diesel Loverdose Red Kiss EdP är en unik och sofistikerad doft som passar perfekt för en kväll ute eller en romantisk dejt.

Egenskaper

Herrparfym

Var kan man köpa Diesel Loverdose Red Kiss EdP 50ml

Du kan köpa Diesel Loverdose Red Kiss EdP 50ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Diesel

Köpguide

Köpguide och Recension

Diesel Loverdose Red Kiss EdP 50ml är en sensuell och förförisk doft som passar perfekt för kvinnor som vill ha en unik och intensiv parfym. Doften öppnar upp med en fruktig och syrlig not av hallon och mandarin, som sedan övergår till en hjärtnot av jasmin och apelsinblomma. Basnoterna av vanilj, patchouli och rispulver ger en varm och mjuk avslutning på doften. För att få ut det mesta av din Diesel Loverdose Red Kiss EdP 50ml, applicera den på pulsområden som handleder, nacke och bakom öronen. För att förlänga doftens hållbarhet, använd en matchande body lotion eller duschgel från samma serie. Förvara parfymen på en sval och torr plats, borta från direkt solljus och fukt. Diesel Loverdose Red Kiss EdP 50ml är en perfekt present till dig själv eller till någon du älskar. Flaskan är elegant och stilren med en röd färg som symboliserar passion och kärlek. Doften är lämplig för både dag- och kvällstid och passar lika bra till vardags som till fest. Med sin intensiva och förföriska doft kommer du garanterat att dra till dig uppmärksamhet och få komplimanger från omgivningen.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar