info@lyxparfym.se

Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml

Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml 2023

Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml

Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml är en maskulin och djärv doft som utstrålar självförtroende och styrka. Doften är inspirerad av tatueringar och symboliserar mod, passion och individualitet. Med en unik kombination av friska citrusnoter, kryddiga toner och träiga basnoter skapar denna doft en stark och karaktäristisk signatur. Flaskan är designad som en knuten näve, vilket förstärker doftens budskap om att våga vara sig själv och stå upp för det man tror på. Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml är en doft för den självsäkra och modiga mannen som vågar uttrycka sin personlighet på ett unikt och kreativt sätt.

Lägsta pris på Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml

Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml är en spännande och seriös doft för den moderna mannen som vill uttrycka sin självsäkerhet och självständighet. Doften är inspirerad av tatueringar och symboliserar styrka, mod och karaktär. Den öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av grönt äpple och mandarin, följt av en kryddig och maskulin hjärtnot av salvia och peppar. Basnoterna av tobak, patchouli och amber ger en varm och sensuell avslutning på doften. Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml är en unik och karaktärsfull doft som passar perfekt för den självsäkra mannen som vill uttrycka sin personlighet på ett unikt sätt.

Egenskaper

Herrparfym

Var kan man köpa Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml

Du kan köpa Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Diesel

Köpguide

Köpguide och Recension

Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml är en maskulin doft som passar för den självsäkra mannen. Doften har en frisk och kryddig toppnot av grönt äpple, salvia och mandarin. I hjärtat av doften finns noter av bourbonpeppar, geranium och kryddnejlika som ger en varm och kryddig karaktär. Basen av doften består av tonkaböna, ambra och tränoter som ger en sensuell och maskulin avslutning. För att köpa Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml kan du besöka en parfymbutik eller beställa den online. Se till att välja en pålitlig återförsäljare för att undvika att köpa en falsk produkt. Priset kan variera beroende på var du köper den, men det är vanligtvis mellan 500-800 kronor. När du använder doften är det viktigt att applicera den på rätt sätt. Spraya doften på pulsområden som handleder, nacke och bröst för att få ut det mesta av doften. Undvik att gnugga in doften då det kan förstöra doftmolekylerna. Diesel Only The Brave Tattoo EdT 125ml är en perfekt doft för den självsäkra mannen som vill ha en kryddig och sensuell doft som håller länge.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar