info@lyxparfym.se

Diesel Only The Brave Wild EdT 125ml

Diesel Only The Brave Wild EdT 125ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Diesel Only The Brave Wild EdT 125ml 2023

Diesel Only The Brave Wild EdT 125ml

Diesel Only The Brave Wild EdT 125ml är en doft som utstrålar en stark och självsäker attityd. Med en unik kombination av friska och kryddiga noter, är denna parfym perfekt för den moderna mannen som vågar ta risker och utforska det okända. Med en seriös och sofistikerad aura, är detta en doft som kommer att få dig att känna dig självsäker och redo att ta på världen.

Lägsta pris på Diesel Only The Brave Wild EdT 125ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Diesel Only The Brave Wild EdT 125ml

Diesel Only The Brave Wild EdT 125ml är en kraftfull och maskulin doft som tar dig med på en vild och äventyrlig resa. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av grapefrukt, citron och svartpeppar som ger en energisk och uppfriskande känsla. I hjärtat av doften finner du en intensiv och maskulin blandning av lavendel, geranium och kummin som ger en djup och förförisk karaktär. Basnoterna av cederträ, vetiver och patchouli ger en jordnära och robust avslutning på doften. Diesel Only The Brave Wild EdT 125ml är en doft för den modiga och självsäkra mannen som vågar ta risker och utforska det okända.

Egenskaper

Herrparfym

Var kan man köpa Diesel Only The Brave Wild EdT 125ml

Du kan köpa Diesel Only The Brave Wild EdT 125ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Diesel

Köpguide

Köpguide och Recension

Diesel Only The Brave Wild EdT 125ml är en maskulin och djärv doft som passar den självsäkra mannen. Doften öppnar upp med en friskhet av grapefrukt och citron, följt av en kryddig och träig bas av cederträ och patchouli. Flaskan är designad som en knuten näve, vilket symboliserar styrka och mod. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulsområden som handleder, nacke och bröst. Denna doft är perfekt för en natt på stan eller en speciell tillställning. Köp Diesel Only The Brave Wild EdT 125ml för en unik och oförglömlig doftupplevelse.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar