info@lyxparfym.se

Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml

Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml 2023

Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml

Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och femininitet. Med en unik kombination av fruktiga och blommiga noter skapar denna parfym en förförisk och sensuell aura som passar perfekt för den moderna kvinnan. Med en balanserad sammansättning av ingredienser är detta en doft som passar för alla tillfällen, från en dag på kontoret till en kväll ute på stan. Låt Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml bli din signaturdoft och upplev kraften av en doft som verkligen utstrålar självförtroende och stil.

Lägsta pris på Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml

Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml är en unik och sofistikerad doft som passar perfekt för den moderna kvinnan. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av apelsin, mandarin och svarta vinbär som sedan övergår till en blommig hjärtnot av jasmin, liljekonvalj och ros. Basnoterna av vanilj, sandelträ och ambra ger en varm och sensuell avslutning på doften. Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml är en perfekt doft för både dag och kväll och kommer garanterat att ge dig en självsäker och feminin känsla. Flaskan är elegant och stilren med en rosa färg som symboliserar kvinnlighet och styrka. Med denna doft kommer du att känna dig oemotståndlig och självsäker i varje situation.

Egenskaper

Herrparfym

Var kan man köpa Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml

Du kan köpa Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Diesel

Köpguide

Köpguide och Recension

Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml är en feminin och sensuell doft som passar perfekt för kvinnor som vill ha en unik och annorlunda doft. Doften är en blandning av fruktiga och blommiga noter som ger en frisk och livlig känsla. Toppnoterna består av apelsin, mandarin och svarta vinbär, medan hjärtnoterna består av jasmin, liljekonvalj och ros. Basnoterna består av vanilj, sandelträ och ambra, vilket ger en varm och sensuell känsla. Flaskan är elegant och stilren med en rosa färg som passar perfekt för den feminina doften. Diesel Plus Plus Feminine EdT 75ml är en perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar