info@lyxparfym.se

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 125ml

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 125ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 125ml 2023

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 125ml

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 125ml är en doft som utstrålar självförtroende och mod. Med en unik kombination av kryddiga och träiga noter, är denna parfym perfekt för den moderna mannen som vill uttrycka sin styrka och karaktär. Med en intensiv och långvarig doft, är detta en seriös doft för den som vill sticka ut och visa upp sin självsäkerhet.

Lägsta pris på Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 125ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 125ml

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 125ml är en kraftfull och intensiv doft som utstrålar självförtroende och mod. Med en unik kombination av friska och kryddiga noter av bergamott, kardemumma och peppar, tillsammans med varma och sensuella toner av ambra och tonkaböna, skapar denna doft en oemotståndlig aura av maskulinitet och styrka. Flaskan är designad för att representera en kämpande hjälte, med en metallisk sköld som symboliserar mod och beslutsamhet. Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 125ml är en doft för den självsäkra mannen som vågar ta risker och kämpa för sina drömmar.

Egenskaper

Herrparfym

Var kan man köpa Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 125ml

Du kan köpa Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 125ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Diesel

Köpguide

Köpguide och Recension

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 125ml är en kraftfull och intensiv doft som passar den självsäkra och modiga mannen. Doften öppnar upp med noter av bergamott och galbanum, följt av en hjärtnot av cypress och geranium. Basen består av patchouli, vanilj och ambroxan som ger en varm och sensuell känsla. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulsområden som handleder, nacke och bröst. Flaskan är stilren och maskulin med en silverfärgad metallplatta som pryder framsidan. Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 125ml är en perfekt present till den moderna mannen som vill utstråla självsäkerhet och mod.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar