info@lyxparfym.se

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml 2023

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml är en kraftfull och intensiv doft som utstrålar självförtroende och mod. Med en unik kombination av friska och kryddiga noter skapar denna parfym en förförisk och maskulin aura som passar perfekt för den självsäkra mannen. Doften är en hyllning till modet och styrkan som finns inom oss alla, och är en perfekt accessoar för att framhäva din personlighet och stil. Med en långvarig och intensiv doft är Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml ett utmärkt val för alla tillfällen.

Lägsta pris på Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml är en doft som utstrålar självförtroende och mod. Med en unik kombination av kryddiga och träiga noter, skapar denna parfym en intensiv och förförisk doft som passar perfekt för den självsäkra mannen. Toppnoterna av bergamott och galbanum ger en frisk och uppfriskande känsla, medan hjärtnoterna av cypress och geranium ger en maskulin och kryddig touch. Basnoterna av patchouli och vanilj ger en varm och sensuell avslutning på denna doft. Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml är en unik men samtidigt seriös doft som passar för alla tillfällen.

Egenskaper

Herrparfym

Var kan man köpa Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml

Du kan köpa Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Diesel

Köpguide

Köpguide och Recension

Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml är en kraftfull och intensiv doft för den självsäkra mannen. Doften öppnar upp med noter av bergamott och galbanum, följt av en hjärtnot av cypress och geranium. Basen består av patchouli, vanilj och ambroxan som ger en varm och sensuell känsla. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulsområden som handleder, nacke och bröst. Flaskan är stilren och maskulin med en silverfärgad metallplatta och en svart logotyp. Diesel Spirit of the Brave Intense EdP 75ml är en perfekt present till en man som vill ha en doft som utstrålar självförtroende och styrka.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar