info@lyxparfym.se

Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml

Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml 2023

Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml

Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och femininitet. Med en unik kombination av fruktiga och blommiga noter skapar denna parfym en förförisk och sensuell aura som passar perfekt för den moderna kvinnan. Med en balanserad mix av söta och kryddiga dofter är Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml en doft som sticker ut från mängden och ger en känsla av lyx och elegans.

Lägsta pris på Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml

Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml är en unik och sofistikerad doft som passar perfekt för den moderna kvinnan. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av apelsinblomma och mandarin, som sedan övergår till en hjärtnot av jasmin och ros. Basnoterna av vanilj, patchouli och ambra ger en varm och sensuell känsla som håller i sig länge. Denna doft är perfekt för både dag och kväll och passar lika bra till vardags som till fest. Flaskan är stilren och elegant med en touch av rockig attityd, precis som Diesel själva. Med Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml kan du vara säker på att du alltid kommer att känna dig självsäker och feminin.

Egenskaper

Herrparfym

Var kan man köpa Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml

Du kan köpa Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Diesel

Köpguide

Köpguide och Recension

Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml är en feminin och sensuell doft som passar perfekt för kvinnor som vill ha en unik och annorlunda doft. Doften är en blandning av fruktiga och blommiga noter som ger en frisk och livlig känsla. Toppnoterna består av mandarin, persika och kardemumma som ger en fruktig och kryddig doft. Hjärtnoterna består av jasmin, ros och liljekonvalj som ger en blommig och feminin doft. Basnoterna består av vanilj, patchouli och cederträ som ger en varm och sensuell doft. Diesel Zero Plus Feminine EdT 75ml är en perfekt doft för kvinnor som vill ha en unik och annorlunda doft som passar både till vardags och till fest. Flaskan är stilren och enkel med en rosa färg som passar perfekt till doftens feminina karaktär.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar