info@lyxparfym.se

Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP 125ml

Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP 125ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP 125ml 2023

Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP 125ml

En varm sommardag vid havet, när solen skiner och vågorna skvalpar mot stranden, är det perfekt att använda Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP. Doften av saltvatten och citrusfrukter blandat med träiga noter ger en frisk och maskulin känsla som passar perfekt för en dag på stranden eller en avslappnad sommarfest.

Lägsta pris på Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP 125ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP 125ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP 125ml

Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP 125ml är en unik och sofistikerad doft som utstrålar en känsla av friskhet och elegans. Denna parfym är en modern tolkning av den klassiska Acqua Di Gio-doften, med en mer intensiv och förförisk karaktär. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av bergamott, grapefrukt och havsvatten, som sedan övergår till en hjärtnot av salvia, rosmarin och geranium. Basnoterna av patchouli och tonkaböna ger en varm och sensuell avslutning på doften. Flaskan är enkel och stilren, med en mörkblå färg som symboliserar havet och dess djup. Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP 125ml är en perfekt doft för den moderna mannen som vill utstråla självsäkerhet och stil.

Egenskaper

Var kan man köpa Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP 125ml

Du kan köpa Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP 125ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Armani

Köpguide

Köpguide och Recension

Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP 125ml är en parfym som passar både män och kvinnor. Den har en frisk och fräsch doft med inslag av citrus, bergamott och havssalt. Parfymen är perfekt för sommaren eller för de som gillar en lättare doft. Flaskan är stilren och elegant med en blå färg som påminner om havet. För att få ut det mesta av parfymen, applicera den på pulspunkterna som handlederna, nacken och bakom öronen. Parfymen håller länge och är ett bra val för den som vill ha en doft som passar till vardags eller till fest.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar