info@lyxparfym.se

Giorgio Armani Armani Prive Blue Turquoise EdT 100ml

Giorgio Armani Armani Prive Blue Turquoise EdT 100ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Giorgio Armani Armani Prive Blue Turquoise EdT 100ml 2023

Giorgio Armani Armani Prive Blue Turquoise EdT 100ml

Giorgio Armani är en av världens mest kända och respekterade modeikoner, och hans parfymer är lika ikoniska som hans kläder. Armani Prive Blue Turquoise EdT är en av hans senaste dofter och den är en unik och sofistikerad blandning av friska och sensuella noter. Med en fräsch och livlig öppning av citrus och bergamott, följt av en hjärta av blommiga noter och en bas av trä och mysk, är denna doft perfekt för den moderna mannen eller kvinnan som vill ha en doft som är både unik och seriös.

Lägsta pris på Giorgio Armani Armani Prive Blue Turquoise EdT 100ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Giorgio Armani Armani Prive Blue Turquoise EdT 100ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Giorgio Armani Armani Prive Blue Turquoise EdT 100ml

Giorgio Armani Armani Prive Blue Turquoise EdT 100ml är en unik och sofistikerad doft som utstrålar elegans och stil. Doften öppnar upp med en frisk och fräsch citrusnot av bergamott och mandarin, som sedan övergår till en mjuk och sensuell hjärtnot av jasmin och neroli. Basnoterna av patchouli och mysk ger en varm och förförisk avslutning på denna doft. Flaskan är designad i en vacker turkosblå färg som symboliserar havets djup och frihet. Denna doft är perfekt för den moderna och självsäkra kvinnan som vill utstråla en känsla av lyx och elegans. Giorgio Armani Armani Prive Blue Turquoise EdT 100ml är en seriös och sofistikerad doft som passar perfekt för alla tillfällen.

Egenskaper

Var kan man köpa Giorgio Armani Armani Prive Blue Turquoise EdT 100ml

Du kan köpa Giorgio Armani Armani Prive Blue Turquoise EdT 100ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Armani

Köpguide

Köpguide och Recension

Giorgio Armani Armani Prive Blue Turquoise EdT 100ml är en exklusiv doft för kvinnor som vill ha en fräsch och sensuell doft. Denna parfym har en unik blandning av citrus, bergamott och mandarin som ger en frisk och uppfriskande doft. Dessutom har den en blommig touch av jasmin och ros som ger en feminin och romantisk känsla. Basnoterna av patchouli och vanilj ger en varm och sensuell doft som håller länge. För att få ut det mesta av denna doft, applicera den på pulspunkterna som handlederna, nacken och bakom öronen. Flaskan är elegant och stilren, vilket gör den till en perfekt present till dig själv eller någon du älskar.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar