info@lyxparfym.se

Giorgio Armani Si Nacre Sparkling Limited Edition EdP 50ml

Giorgio Armani Si Nacre Sparkling Limited Edition EdP 50ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Giorgio Armani Si Nacre Sparkling Limited Edition EdP 50ml 2023

Giorgio Armani Si Nacre Sparkling Limited Edition EdP 50ml

När du vill känna dig extra glamorös och elegant är Giorgio Armani Si Nacre Sparkling Limited Edition EdP det perfekta valet. Denna doft är en unik och begränsad utgåva som ger en subtil glans och en förförisk doft som passar perfekt för speciella tillfällen. Med en 50 ml flaska kan du njuta av denna exklusiva doft under en längre tid.

Lägsta pris på Giorgio Armani Si Nacre Sparkling Limited Edition EdP 50ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Giorgio Armani Si Nacre Sparkling Limited Edition EdP 50ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Giorgio Armani Si Nacre Sparkling Limited Edition EdP 50ml

Giorgio Armani Si Nacre Sparkling Limited Edition EdP 50ml är en exklusiv och sofistikerad doft som utstrålar självsäkerhet och elegans. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av svarta vinbär och mandarin, som sedan övergår till en blommig hjärtnot av rosor och fresia. Basnoterna av vanilj, patchouli och ambra ger en varm och sensuell avslutning på doften. Flaskan är prydd med en skimrande pärla som ger en extra touch av lyx och glamour. Denna begränsade upplaga är perfekt för den moderna kvinnan som vill ha en unik och minnesvärd doftupplevelse.

Egenskaper

Var kan man köpa Giorgio Armani Si Nacre Sparkling Limited Edition EdP 50ml

Du kan köpa Giorgio Armani Si Nacre Sparkling Limited Edition EdP 50ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Armani

Köpguide

Köpguide och Recension

Giorgio Armani Si Nacre Sparkling Limited Edition EdP 50ml är en unik och exklusiv doft som är perfekt för kvinnor som vill ha en sofistikerad och elegant doft. Denna doft är en begränsad upplaga och har en vacker nacre-finish som ger flaskan en extra touch av glamour. Doften öppnar upp med noter av svarta vinbär och mandarin, följt av hjärtnoter av ros och fresia. Basnoterna består av vanilj, patchouli och ambroxan, vilket ger en varm och sensuell känsla. Flaskan är också en vacker prydnad på din makeup-bord eller hylla. Om du letar efter en unik och elegant doft som passar till både vardag och fest, är Giorgio Armani Si Nacre Sparkling Limited Edition EdP 50ml ett utmärkt val.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar