info@lyxparfym.se

Giorgio Armani Si Passione Eclat EdP 100ml

Giorgio Armani Si Passione Eclat EdP 100ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Giorgio Armani Si Passione Eclat EdP 100ml 2023

Giorgio Armani Si Passione Eclat EdP 100ml

Giorgio Armani Si Passione Eclat EdP 100ml är en elegant och sofistikerad doft som utstrålar självsäkerhet och passion. Med en unik kombination av fruktiga och blommiga noter, skapar denna parfym en förförisk och sensuell aura som passar perfekt för både dag- och kvällstid. Flaskan är designad med en modern och minimalistisk stil som speglar Armanis signaturstil. Si Passione Eclat är en doft som utstrålar självsäkerhet och femininitet, och är en perfekt present till dig själv eller någon du älskar.

Lägsta pris på Giorgio Armani Si Passione Eclat EdP 100ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Giorgio Armani Si Passione Eclat EdP 100ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Giorgio Armani Si Passione Eclat EdP 100ml

Giorgio Armani Si Passione Eclat EdP 100ml är en doft som utstrålar passion och självsäkerhet. Med en unik blandning av fruktiga och blommiga noter, skapar denna parfym en förförisk och sensuell aura. Toppnoterna av päron och svarta vinbär ger en frisk och fruktig inledning, medan hjärtnoterna av ros och jasmin ger en feminin och blommig touch. Basnoterna av vanilj och cederträ ger en varm och träig avslutning som lämnar en långvarig doft på huden. Si Passione Eclat är en perfekt doft för den självsäkra och passionerade kvinnan som vill utstråla sin styrka och elegans. Flaskan är elegant och stilren, med en röd färg som symboliserar passion och kärlek. Med denna doft kan du vara säker på att du kommer att dra uppmärksamhet och beundran från alla runt omkring dig.

Egenskaper

Var kan man köpa Giorgio Armani Si Passione Eclat EdP 100ml

Du kan köpa Giorgio Armani Si Passione Eclat EdP 100ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Armani

Köpguide

Köpguide och Recension

Giorgio Armani Si Passione Eclat EdP 100ml är en feminin och sensuell doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig självsäkra och eleganta. Doften har en fruktig och blommig karaktär med inslag av svarta vinbär, rosor och vanilj. Flaskan är stilren och elegant med en röd färg som symboliserar passion och kärlek. För att få ut det mesta av doften är det bäst att applicera den på pulspunkterna som handlederna, nacken och bakom öronen. Giorgio Armani Si Passione Eclat EdP 100ml är en perfekt present till en väninna eller till dig själv som vill unna dig något extra.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar