info@lyxparfym.se

Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml

Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml 2023

Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml

En kall höstkväll när luften är fylld av doften av brinnande löv och en känsla av romantik ligger i luften, är det perfekt att svepa in sig i en doft som förstärker den passion som redan finns i luften. Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml är en doft som passar perfekt för en sådan kväll, med sin intensiva och sensuella doft som förstärker känslorna av passion och kärlek.

Lägsta pris på Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml

Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml är en doft som utstrålar passion och självsäkerhet. Med en unik blandning av fruktiga och blommiga noter, skapar denna parfym en förförisk och sensuell aura. Toppnoterna av svarta vinbär och päron ger en frisk och fruktig inledning, medan hjärtnoterna av rosor och jasmin ger en feminin och blommig touch. Basnoterna av vanilj, cederträ och patchouli ger en varm och förförisk avslutning. Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml är en perfekt doft för den självsäkra och passionerade kvinnan som vill utstråla sin femininitet och styrka. Flaskan är elegant och stilren, med en röd färg som symboliserar passion och kärlek.

Egenskaper

Var kan man köpa Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml

Du kan köpa Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Armani

Köpguide

Köpguide och Recension

Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml är en feminin och sensuell doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig självsäkra och passionerade. Doften öppnar upp med en fruktig och frisk not av svarta vinbär och päron, följt av en blommig hjärtnot av rosor och jasmin. Basnoterna består av vanilj, cederträ och patchouli som ger en varm och sensuell känsla. Flaskan är elegant och stilren med en röd färg som symboliserar passion och kärlek. Om du letar efter en doft som är perfekt för en romantisk kväll eller en speciell tillfälle, är Giorgio Armani Si Passione EdP 100ml ett utmärkt val. Det är också en bra present till en vän eller familjemedlem som uppskattar en sofistikerad och feminin doft.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar