info@lyxparfym.se

Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml

Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml 2023

Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml

En kylig höstkväll när luften är fylld av doften av brinnande löv och en mjuk bris sveper genom håret, är det perfekta tillfället att svepa in sig i en doft som förkroppsligar passion och självsäkerhet. Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml är en feminin och sensuell doft som utstrålar styrka och självförtroende, och som passar perfekt för en kväll ute på stan eller en romantisk middag med din älskade. Med noter av ros, jasmin och vanilj är denna doft en perfekt kombination av blommiga och orientaliska toner som kommer att få dig att känna dig oemotståndlig och självsäker.

Lägsta pris på Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml

Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml är en doft som utstrålar passion och självsäkerhet. Med en unik blandning av fruktiga och blommiga noter, skapar denna parfym en förförisk och sensuell aura. Toppnoterna av svarta vinbär och päron ger en frisk och fruktig inledning, medan hjärtnoterna av rosor och jasmin ger en feminin och blommig touch. Basnoterna av vanilj, cederträ och patchouli ger en varm och förförisk avslutning. Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml är en perfekt doft för den självsäkra och passionerade kvinnan som vill utstråla sin unika personlighet.

Egenskaper

Var kan man köpa Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml

Du kan köpa Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Armani

Köpguide

Köpguide och Recension

Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml är en feminin och sensuell doft som passar perfekt för kvinnor som vill utstråla självsäkerhet och passion. Doften öppnar upp med en fruktig och frisk not av svarta vinbär och päron, följt av en hjärtnot av rosor och jasmin. Basnoten består av vanilj, cederträ och patchouli som ger en varm och sensuell känsla. Flaskan är elegant och stilren med en röd färg som symboliserar passion och kärlek. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handlederna, nacken och bakom öronen. Giorgio Armani Si Passione EdP 50ml är en perfekt present till dig själv eller till någon du älskar.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar