info@lyxparfym.se

Hugo Boss Boss Bottled Marine EdT 100ml

Hugo Boss Boss Bottled Marine EdT 100ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Hugo Boss Boss Bottled Marine EdT 100ml 2023

Hugo Boss Boss Bottled Marine EdT 100ml

Hugo Boss Boss Bottled Marine EdT 100ml är en frisk och maskulin doft med inslag av citrus, havssalt och trä. Perfekt för den moderna mannen som vill känna sig fräsch och självsäker hela dagen.

Lägsta pris på Hugo Boss Boss Bottled Marine EdT 100ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Hugo Boss Boss Bottled Marine EdT 100ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Hugo Boss Boss Bottled Marine EdT 100ml

Hugo Boss Boss Bottled Marine EdT 100ml är en fantastisk doft som verkligen fångar essensen av havet. Den fräscha och maskulina doften är perfekt för den moderna mannen som vill känna sig fräsch och självsäker hela dagen. Doften är en perfekt blandning av citrus, havssalt och tränoter som ger en frisk och ren känsla. Flaskan är också elegant och stilren, vilket gör den till en perfekt present till någon speciell. Jag rekommenderar verkligen denna doft till alla som vill känna sig fräscha och självsäkra hela dagen!

Egenskaper

Herrparfym

Var kan man köpa Hugo Boss Boss Bottled Marine EdT 100ml

Du kan köpa Hugo Boss Boss Bottled Marine EdT 100ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Hugo Boss

Köpguide

Köpguide och Recension

Hugo Boss Boss Bottled Marine EdT 100ml är en frisk och uppfriskande doft som passar perfekt för den moderna mannen. Doften öppnar upp med en friskhet av citrus och gröna äpplen, följt av en hjärtnot av salvia och lavendel. Basnoterna består av cederträ och patchouli, vilket ger en maskulin och sensuell touch. Flaskan är stilren och elegant, med en blå färg som symboliserar havet och dess friskhet. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handleder, nacke och bakom öronen. Hugo Boss Boss Bottled Marine EdT 100ml är en perfekt present till en man som uppskattar en frisk och maskulin doft.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar