info@lyxparfym.se

Hugo Boss Boss Femme EdP 75ml

Hugo Boss Boss Femme EdP 75ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Hugo Boss Boss Femme EdP 75ml 2023

Hugo Boss Boss Femme EdP 75ml

Hugo Boss Boss Femme EdP 75ml är en feminin och sensuell doft med noter av mandarin, fresia och jasmin. En perfekt doft för den självsäkra och eleganta kvinnan.

Lägsta pris på Hugo Boss Boss Femme EdP 75ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Hugo Boss Boss Femme EdP 75ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Hugo Boss Boss Femme EdP 75ml

Hugo Boss Boss Femme EdP 75ml är en sofistikerad och elegant doft för den moderna kvinnan. Med en frisk och fruktig toppnot av mandarin och svarta vinbär, övergår doften till en blommig hjärtnot av jasmin, liljekonvalj och ros. Basnoterna av mysk och apelsinblomma ger en varm och sensuell avslutning på denna feminina doft. Flaskan är lika elegant som doften, med en enkel och stilren design som passar perfekt på varje kvinnas toalettbord. Boss Femme EdP 75ml är en tidlös doft som passar lika bra till vardags som till festliga tillfällen.

Egenskaper

Var kan man köpa Hugo Boss Boss Femme EdP 75ml

Du kan köpa Hugo Boss Boss Femme EdP 75ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Hugo Boss

Köpguide

Köpguide och Recension

Om du letar efter en feminin och elegant doft är Hugo Boss Boss Femme EdP 75ml ett utmärkt val. Denna parfym har en blommig och fruktig doft med noter av mandarin, svartvinbär, fresia, jasmin, liljekonvalj, ros och aprikos. Den är perfekt för daglig användning och passar både till vardags och till fest. Flaskan är stilren och elegant, vilket gör den till en fin present till dig själv eller någon annan. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handleder, nacke och bakom öronen. Köp Hugo Boss Boss Femme EdP 75ml för en feminin och sofistikerad doftupplevelse.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar