info@lyxparfym.se

Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml

Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml 2023

Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml

Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml är en feminin och elegant doft som utstrålar självsäkerhet och styrka. Med noter av fresia, cederträ och jasmin är den perfekt för den moderna kvinnan.

Lägsta pris på Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml

Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml är en feminin och elegant doft som utstrålar självsäkerhet och styrka. Doften är inspirerad av den moderna kvinnan som lever livet fullt ut och tar kontroll över sin egen framtid. Med en frisk och fruktig toppnot av kaktusblomma och rosa fresia, en blommig hjärtnot av jasmin och ros och en varm basnot av cederträ och mysk, skapar denna doft en unik och sofistikerad upplevelse. Flaskan är enkel och stilren med en rosa färg som symboliserar kvinnlighet och självständighet. Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml är en perfekt doft för den moderna kvinnan som vill utstråla självsäkerhet och elegans.

Egenskaper

Var kan man köpa Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml

Du kan köpa Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Hugo Boss

Köpguide

Köpguide och Recension

Om du letar efter en parfym som är feminin, fräsch och elegant, då är Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml ett utmärkt val. Denna doft är perfekt för kvinnor som vill känna sig självsäkra och självständiga. Parfymen öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av kaktusblomma, medan hjärtnoten består av en mjuk och blommig bukett av rosa fresia, jasmin och rosor. Basnoten är varm och träig med inslag av cederträ och mysk. Flaskan är elegant och stilren, med en rosa färg som symboliserar kvinnlighet och självförtroende. Om du vill ha en doft som passar både till vardags och till fest, då är Hugo Boss Boss Ma Vie EdP 75ml ett utmärkt val.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar