info@lyxparfym.se

Hugo Boss Boss Ma Vie Intense EdP 75ml

Hugo Boss Boss Ma Vie Intense EdP 75ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Hugo Boss Boss Ma Vie Intense EdP 75ml 2023

Hugo Boss Boss Ma Vie Intense EdP 75ml

Hugo Boss Boss Ma Vie Intense EdP 75ml är en feminin och intensiv doft som utstrålar självsäkerhet och elegans. Med noter av kaktusblomma, rosa fresia och cederträ är den perfekt för den moderna kvinnan.

Lägsta pris på Hugo Boss Boss Ma Vie Intense EdP 75ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Hugo Boss Boss Ma Vie Intense EdP 75ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Hugo Boss Boss Ma Vie Intense EdP 75ml

Hugo Boss Boss Ma Vie Intense EdP 75ml är en fantastisk doft som verkligen fångar essensen av en självsäker och självständig kvinna. Doften är intensiv och förförisk med noter av cactusblomma, rosa fresia och jasmin. Den är perfekt för en kväll ute eller för att ge dig själv en extra boost av självförtroende under dagen. Flaskan är elegant och stilren, precis som doften. Jag kan verkligen rekommendera denna parfym till alla kvinnor som vill känna sig starka och självsäkra.

Egenskaper

Var kan man köpa Hugo Boss Boss Ma Vie Intense EdP 75ml

Du kan köpa Hugo Boss Boss Ma Vie Intense EdP 75ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Hugo Boss

Köpguide

Köpguide och Recension

Hugo Boss Boss Ma Vie Intense EdP 75ml är en feminin och intensiv doft som passar perfekt för den självsäkra och eleganta kvinnan. Doften öppnar upp med friska noter av kaktusblomma och fresia, följt av en hjärtnot av ros och jasmin. Basnoterna av cederträ och mysk ger en varm och sensuell känsla. Flaskan är elegant och stilren med en rosa färg som symboliserar kvinnlighet och styrka. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handleder, nacke och bakom öronen. Hugo Boss Boss Ma Vie Intense EdP 75ml är en perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar