info@lyxparfym.se

Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme EdP 75ml

Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme EdP 75ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme EdP 75ml 2023

Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme EdP 75ml

Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme EdP 75ml är en elegant och sensuell doft för kvinnor. Med noter av persika, jasmin och sandelträ är den perfekt för en kväll ute eller en speciell tillställning.

Lägsta pris på Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme EdP 75ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme EdP 75ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme EdP 75ml

Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme EdP 75ml är en sofistikerad och elegant doft som passar perfekt för en kväll ute på stan. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av persika och aldehyder, som sedan övergår till en blommig hjärtnot av jasmin och viol. Basnoterna av mysk och sandelträ ger en sensuell och förförisk touch till doften. Flaskan är enkel och stilren i svart och silver, vilket speglar doftens elegans och tidlösa karaktär. Boss Nuit Pour Femme är en doft för den självsäkra och sofistikerade kvinnan som vill känna sig vacker och förförisk hela kvällen lång.

Egenskaper

Var kan man köpa Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme EdP 75ml

Du kan köpa Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme EdP 75ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Hugo Boss

Köpguide

Köpguide och Recension

Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme EdP 75ml är en elegant och sofistikerad doft som passar perfekt för kvällsbruk. Doften öppnar upp med friska noter av persika och aldehyder, följt av en blommig hjärtnot av jasmin och viol. Basnoterna består av mysk och sandelträ som ger en varm och sensuell känsla. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handlederna, nacken och bakom öronen. Flaskan är stilren och elegant, vilket gör den till en perfekt present till någon speciell eller till dig själv. Sammanfattningsvis är Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme EdP 75ml en feminin och sofistikerad doft som passar perfekt för en kväll ute eller en speciell tillställning.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar