info@lyxparfym.se

Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml

Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml 2023

Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml

Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml är en frisk och feminin doft med inslag av citrus, blommor och trä. Perfekt för den självsäkra och moderna kvinnan.

Lägsta pris på Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml

Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och femininitet. Med en frisk och fruktig toppnot av mandarin och svarta vinbär, övergår doften till en blommig hjärtnot av jasmin, liljekonvalj och fresia. Basnoterna av cederträ och mysk ger en varm och sensuell avslutning på doften. Denna parfym är perfekt för den moderna kvinnan som vill uttrycka sin personlighet och självsäkerhet genom en doft som är både fräsch och sofistikerad. Flaskan är elegant och stilren, med en rosa färg som symboliserar kvinnlighet och styrka. Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml är en doft som passar för alla tillfällen, från vardag till fest, och som garanterat kommer att få dig att känna dig självsäker och vacker.

Egenskaper

Var kan man köpa Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml

Du kan köpa Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Hugo Boss

Köpguide

Köpguide och Recension

Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml är en feminin och fräsch doft som passar perfekt för den moderna kvinnan. Doften har en fruktig och blommig karaktär med inslag av citrus, svarta vinbär, jasmin och vita blommor. Flaskan är stilren och elegant med en rosa färg som passar perfekt på badrumshyllan. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handleder, nacke och bakom öronen. Doften är perfekt för både vardag och fest och passar alla åldrar. Köp Hugo Boss Hugo Woman EdP 75ml för en fräsch och feminin doft som kommer att få dig att känna dig självsäker och elegant.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar