info@lyxparfym.se

Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml

Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml 2023

Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml

Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml är en intensiv och förförisk doft för kvinnor. Med noter av svarta teblad, jordgubbar och jasmin ger den en sensuell och feminin känsla.

Lägsta pris på Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml

Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och elegans. Med en intensiv och förförisk blandning av fruktiga och blommiga noter, är denna parfym perfekt för den moderna kvinnan som vill sticka ut från mängden. Toppnoterna av boysenbär och röda äpplen ger en frisk och fruktig inledning, medan hjärtnoterna av jasmin och svarta teblad ger en sofistikerad touch. Basnoterna av vit mysk och sandelträ ger en varm och sensuell avslutning på denna unika doft. Med en långvarig och intensiv effekt, är Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml en perfekt doft för alla tillfällen.

Egenskaper

Var kan man köpa Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml

Du kan köpa Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Hugo Boss

Köpguide

Köpguide och Recension

Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml är en feminin och intensiv doft som passar perfekt för den självsäkra och moderna kvinnan. Doften öppnar upp med friska noter av boysenbär och röda äpplen, följt av en hjärtnot av jasmin och svarta teblad. Basen består av mjuk vanilj och sandelträ som ger en varm och sensuell känsla. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handleder, nacke och bakom öronen. Flaskan är stilren och elegant med en rosa färg som passar perfekt på din makeup-bord. Hugo Boss Hugo Woman Extreme EdP 75ml är en perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar