info@lyxparfym.se

Hugo Boss The Scent Absolute For Her EdP 100ml

Hugo Boss The Scent Absolute For Her EdP 100ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Hugo Boss The Scent Absolute For Her EdP 100ml 2023

Hugo Boss The Scent Absolute For Her EdP 100ml

Hugo Boss The Scent Absolute For Her EdP 100ml är en sensuell och förförisk doft som kombinerar noter av honung, persika och kanel. En perfekt parfym för den självsäkra och sofistikerade kvinnan.

Lägsta pris på Hugo Boss The Scent Absolute For Her EdP 100ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Hugo Boss The Scent Absolute For Her EdP 100ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Hugo Boss The Scent Absolute For Her EdP 100ml

Hugo Boss The Scent Absolute For Her EdP 100ml är en förförisk och sensuell doft som fångar essensen av kvinnlig styrka och självsäkerhet. Med en unik kombination av intensiva och sofistikerade noter, öppnar doften upp med en fruktig och kryddig toppnot av honung och persika, följt av en hjärtnot av orientalisk osmanthusblomma och kaffe. Basnoterna av vanilj, cederträ och mysk ger en varm och förförisk avslutning på denna eleganta och sofistikerade doft. Perfekt för den självsäkra och moderna kvinnan som vill utstråla en aura av mystik och förförelse. Med Hugo Boss The Scent Absolute For Her EdP 100ml kommer du att känna dig oemotståndlig och självsäker i varje situation.

Egenskaper

Var kan man köpa Hugo Boss The Scent Absolute For Her EdP 100ml

Du kan köpa Hugo Boss The Scent Absolute For Her EdP 100ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Hugo Boss

Köpguide

Köpguide och Recension

Hugo Boss The Scent Absolute For Her EdP 100ml är en sensuell och förförisk doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig självsäkra och sexiga. Doften öppnar upp med en fruktig och söt not av persika och honung, som sedan övergår till en hjärtnot av orientalisk osmanthusblomma. Basnoterna av cederträ och vanilj ger en varm och förförisk känsla som håller i sig länge. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulsområden som handleder, nacke och bakom öronen. Flaskan är elegant och stilren, vilket gör den till en perfekt present till dig själv eller någon annan speciell person i ditt liv.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar