info@lyxparfym.se

Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml

Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml 2023

Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml

Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml är en sensuell och förförisk doft som kombinerar söta och kryddiga noter av persika, fresia, osmanthus och kakaobönor. Perfekt för den självsäkra och sofistikerade kvinnan.

Lägsta pris på Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml

Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml är en förförisk och sensuell doft som fångar essensen av kvinnlig elegans och självsäkerhet. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av persika och fresia, som sedan övergår till en hjärtnot av orientalisk osmanthusblomma. Basnoterna av cacao och vanilj ger en varm och förförisk touch till doften. Flaskan är elegant och stilren med en rosa-guldig färg som speglar doftens feminina och sofistikerade karaktär. Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml är en perfekt doft för den självsäkra och sofistikerade kvinnan som vill utstråla en aura av elegans och förförelse.

Egenskaper

Var kan man köpa Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml

Du kan köpa Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Hugo Boss

Köpguide

Köpguide och Recension

Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml är en sensuell och förförisk doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig självsäkra och sexiga. Doften öppnar upp med en fruktig och fräsch toppnot av persika och fresia, som sedan övergår till en hjärtnot av orientalisk osmanthusblomma. Basnoten består av en varm och sensuell blandning av kakao och vanilj, vilket ger en långvarig och intensiv doftupplevelse. Flaskan är elegant och stilren med en rosa färg som passar perfekt för en feminin touch. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handleder, nacke och bakom öronen. Hugo Boss The Scent For Her EdP 100ml är en perfekt present till dig själv eller till någon du älskar.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar