info@lyxparfym.se

Hugo Boss The Scent For Her EdP 50ml

Hugo Boss The Scent For Her EdP 50ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Hugo Boss The Scent For Her EdP 50ml 2023

Hugo Boss The Scent For Her EdP 50ml

Hugo Boss The Scent For Her EdP 50ml är en förförisk och sensuell doft som kombinerar söta och kryddiga noter av persika, fresia, osmanthus och kakaobönor. Perfekt för den självsäkra och sofistikerade kvinnan.

Lägsta pris på Hugo Boss The Scent For Her EdP 50ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Hugo Boss The Scent For Her EdP 50ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Hugo Boss The Scent For Her EdP 50ml

Hugo Boss The Scent For Her EdP 50ml är en sofistikerad och förförisk doft som utstrålar självsäkerhet och elegans. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av persika och fresia, som sedan övergår till en sensuell hjärtnot av orientalisk osmanthusblomma. Basnoten av rostade kakaobönor ger en varm och lockande avslutning på doften. Flaskan är elegant och stilren med en rosa-guldig färg som ger en lyxig känsla. Denna doft är perfekt för den självsäkra och sofistikerade kvinnan som vill utstråla en aura av förförelse och elegans.

Egenskaper

Var kan man köpa Hugo Boss The Scent For Her EdP 50ml

Du kan köpa Hugo Boss The Scent For Her EdP 50ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Hugo Boss

Köpguide

Köpguide och Recension

Hugo Boss The Scent For Her EdP 50ml är en sensuell och förförisk doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig självsäkra och attraktiva. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av persika och fresia, följt av en hjärtnot av orientalisk osmanthusblomma som ger en feminin och sensuell touch. Basnoten av rostade kakaobönor ger en varm och lockande doft som håller länge på huden. Flaskan är elegant och stilren med en rosa färg som passar perfekt för en romantisk och feminin look. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handlederna, nacken och bakom öronen. Hugo Boss The Scent For Her EdP 50ml är en perfekt present till dig själv eller till någon du älskar.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar