info@lyxparfym.se

Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml

Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml 2023

Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml

Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml är en sensuell och förförisk doft som kombinerar noter av honung, persika, apelsinblomma och kanel. En perfekt parfym för den självsäkra och sofistikerade kvinnan.

Lägsta pris på Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml

Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml är en sofistikerad och sensuell doft som utstrålar självsäkerhet och elegans. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av persika och fresia, som sedan övergår till en hjärtnot av orientalisk osmanthusblomma. Basnoten består av varma och förföriska noter av kakao, vanilj och tonkaböna som ger en djup och sensuell känsla. Denna parfym är perfekt för den självsäkra och sofistikerade kvinnan som vill utstråla en aura av elegans och förförelse. Flaskan är elegant och stilren med en guldig logotyp som ger en lyxig känsla. Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml är en unik och samtidigt seriös doft som passar perfekt för både dag- och kvällstid.

Egenskaper

Var kan man köpa Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml

Du kan köpa Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Hugo Boss

Köpguide

Köpguide och Recension

Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml är en sensuell och förförisk doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig självsäkra och sexiga. Doften öppnar upp med en fruktig och frisk toppnot av persika och mandarin, som sedan övergår till en hjärtnot av apelsinblomma och jasmin. Basnoten består av en varm och sensuell blandning av vanilj, kakaoböna och tonkaböna. Flaskan är elegant och stilren med en rosa-guldig färg och en svart lock. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handlederna, nacken och bakom öronen. Hugo Boss The Scent Le Parfum For Her EdP 50ml är en perfekt present till dig själv eller till någon du älskar.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar