info@lyxparfym.se

Karl Lagerfeld 21 Rue Saint-Guillaume EdP 100ml

Karl Lagerfeld 21 Rue Saint-Guillaume EdP 100ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Karl Lagerfeld 21 Rue Saint-Guillaume EdP 100ml 2023

Karl Lagerfeld 21 Rue Saint-Guillaume EdP 100ml

Karl Lagerfeld 21 Rue Saint-Guillaume EdP 100ml är en doft som utstrålar elegans och sofistikering. Med en unik kombination av noter som speglar Karl Lagerfelds ikoniska stil, är denna parfym en hyllning till modelegenden själv. Med en seriös och sofistikerad aura är denna doft perfekt för den moderna kvinnan som vill utstråla självsäkerhet och stil. Låt dig svepas iväg av denna doft och upplev en känsla av lyx och glamour.

Lägsta pris på Karl Lagerfeld 21 Rue Saint-Guillaume EdP 100ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Karl Lagerfeld 21 Rue Saint-Guillaume EdP 100ml

Karl Lagerfeld 21 Rue Saint-Guillaume EdP 100ml är en doft som utstrålar elegans och sofistikering. Med en unik kombination av friska citrusnoter och varma träiga toner, skapar denna parfym en förförisk och sensuell aura. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av bergamott och mandarin, som sedan övergår till ett hjärta av ros och jasmin. Basnoterna av cederträ, patchouli och vanilj ger en varm och förförisk avslutning på denna doft. Karl Lagerfeld 21 Rue Saint-Guillaume EdP 100ml är en perfekt doft för den moderna och självsäkra kvinnan som vill utstråla elegans och stil.

Egenskaper

Var kan man köpa Karl Lagerfeld 21 Rue Saint-Guillaume EdP 100ml

Du kan köpa Karl Lagerfeld 21 Rue Saint-Guillaume EdP 100ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Karl Lagerfeld

Köpguide

Köpguide och Recension

Karl Lagerfeld 21 Rue Saint-Guillaume EdP 100ml är en elegant och sofistikerad doft som passar perfekt för både dag och kväll. Doften har en frisk och fruktig toppnot av bergamott, mandarin och persika som övergår till en blommig hjärtnot av jasmin, ros och apelsinblomma. Basnoterna av vanilj, patchouli och mysk ger en varm och sensuell känsla. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulsområden som handleder, nacke och bakom öronen. Förvara flaskan på en sval och torr plats för att förlänga dess hållbarhet. Karl Lagerfeld 21 Rue Saint-Guillaume EdP 100ml är en perfekt present till någon som uppskattar en lyxig och sofistikerad doft.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar