info@lyxparfym.se

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 100ml

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 100ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 100ml 2023

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 100ml

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 100ml är en doft som passar perfekt för den moderna mannen som vill utstråla självsäkerhet och elegans. Med en unik kombination av cederträ, kryddor och citrusfrukter ger denna doft en maskulin och sofistikerad känsla som passar både till vardags och till festliga tillfällen. Låt dig inspireras av denna doft och upplev en ny dimension av manlighet.

Lägsta pris på Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 100ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 100ml

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 100ml är en elegant och sofistikerad doft för den moderna mannen. Med en träig och kryddig bas av cederträ och kardemumma, kombinerat med friska noter av bergamott och mandarin, skapar denna parfym en unik och maskulin doftprofil. Den högkvalitativa sammansättningen av ingredienser ger en långvarig och intensiv doft som passar perfekt för både vardag och fest. Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 100ml är en tidlös doft som kommer att bli en favorit i varje mans doftgarderob.

Egenskaper

Var kan man köpa Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 100ml

Du kan köpa Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 100ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Karl Lagerfeld

Köpguide

Köpguide och Recension

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 100ml är en maskulin och träig doft som passar perfekt för den moderna mannen. Doften öppnar upp med friska noter av bergamott och citron, följt av en hjärtnot av cederträ och lavendel. Basen består av varma noter av patchouli och ambra som ger en sensuell och förförisk känsla. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulsområden som handleder, nacke och bröst. Förvara flaskan på en sval och torr plats för att förlänga dess hållbarhet. Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 100ml är en perfekt present till en man som uppskattar en klassisk och sofistikerad doft.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar