info@lyxparfym.se

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml 2023

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml är en doft som utstrålar elegans och självsäkerhet. Med en unik kombination av cederträ, kryddor och citrusfrukter skapar denna parfym en maskulin och sofistikerad aura. Den är perfekt för den moderna mannen som vill uttrycka sin personlighet på ett subtilt men ändå imponerande sätt. Med en långvarig doft som håller hela dagen är Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml ett utmärkt val för alla tillfällen.

Lägsta pris på Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml är en exklusiv och sofistikerad doft för den moderna mannen. Med en unik kombination av cederträ, kryddor och citrusfrukter skapar denna parfym en maskulin och elegant aura som passar perfekt för både dag och kväll. Doften öppnar upp med en frisk och uppfriskande citrusnot av bergamott och grapefrukt, som sedan övergår till en varm och träig bas av cederträ och patchouli. En subtil touch av kryddor ger doften en extra dimension av djup och komplexitet. Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml är en tidlös doft som passar alla tillfällen och som garanterat kommer att imponera på omgivningen.

Egenskaper

Var kan man köpa Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml

Du kan köpa Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Karl Lagerfeld

Köpguide

Köpguide och Recension

Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml är en maskulin och träig doft som passar perfekt för den moderna mannen. Doften öppnar upp med friska noter av bergamott och citron, följt av en hjärtnot av cederträ och lavendel. Basen består av varma noter av patchouli och ambra. För att köpa denna doft bör du först bestämma dig för om du vill ha en träig och maskulin doft. Sedan kan du välja mellan olika storlekar, men 50ml är en bra storlek för att testa doften. Du kan köpa Karl Lagerfeld Bois De Cedre EdT 50ml på nätet eller i butik, men se till att köpa från en pålitlig återförsäljare för att undvika förfalskningar. Priset kan variera beroende på var du köper den, men det är vanligtvis mellan 500-700 kr.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar