info@lyxparfym.se

Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml

Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml 2023

Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml

Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml är en doft som utstrålar en sofistikerad och självsäker attityd. Med en unik kombination av träiga och citrusaktiga noter, är denna parfym perfekt för den moderna mannen som vill uttrycka sin personlighet på ett subtilt men ändå kraftfullt sätt. Med en balanserad sammansättning av ingredienser, är denna doft en perfekt följeslagare för alla tillfällen, från en dag på kontoret till en kväll ute på stan. Låt Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml bli din signaturdoft och upplev dess förtrollande effekt på din omgivning.

Lägsta pris på Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml

Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml är en spännande och sofistikerad doft som passar den moderna mannen. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig citrusnot av yuzu, som sedan övergår till en varm och träig bas av cederträ och patchouli. Mellannoterna av svartpeppar och ingefära ger en kryddig och maskulin touch till doften. Flaskan är elegant och minimalistiskt designad, med en svart etikett och en silverfärgad logotyp. Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml är en perfekt doft för den självsäkra mannen som vill utstråla stil och elegans.

Egenskaper

Var kan man köpa Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml

Du kan köpa Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Karl Lagerfeld

Köpguide

Köpguide och Recension

Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml är en unik och fräsch doft som passar både män och kvinnor. Doften har en frisk och citrusaktig toppnot av yuzu, som sedan övergår till en varm och träig bas av cederträ och mysk. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handleder, nacke och bakom öronen. För att förlänga doftens hållbarhet, använd en matchande duschgel och bodylotion. Flaskan är stilren och elegant, vilket gör den till en perfekt present till någon du tycker om eller till dig själv. Karl Lagerfeld Bois De Yuzu EdT 50ml är en doft som passar för alla tillfällen, från vardag till fest.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar