info@lyxparfym.se

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 100ml

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 100ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 100ml 2023

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 100ml

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 100ml är en doft som utstrålar elegans och sofistikering. Med en unik kombination av fruktiga och blommiga noter, är denna parfym perfekt för den moderna kvinnan som vill känna sig självsäker och feminin. Med en seriös och högkvalitativ design, är denna doft ett måste för alla som söker en unik och minnesvärd doftupplevelse.

Lägsta pris på Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 100ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 100ml

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 100ml är en doft som utstrålar elegans och sofistikering. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av svarta vinbär och bergamott, som sedan övergår till en blommig hjärtnot av murgröna och violblad. Basnoterna av mysk och cederträ ger en varm och sensuell avslutning på doften. Denna parfym är perfekt för den moderna kvinnan som vill känna sig självsäker och chic. Flaskan är designad med Karl Lagerfelds signatur stilrena estetik och är en vacker prydnad på vilket badrumshylla som helst. Med Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 100ml kan du vara säker på att du kommer att dofta fantastiskt hela dagen lång.

Egenskaper

Var kan man köpa Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 100ml

Du kan köpa Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 100ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Karl Lagerfeld

Köpguide

Köpguide och Recension

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 100ml är en feminin och blommig doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig fräscha och eleganta. Doften har en frisk och fruktig toppnot av svarta vinbär och bergamott, följt av en blommig hjärtnot av murgröna, viol och jasmin. Basnoten består av mysk, ambra och cederträ som ger en varm och sensuell känsla. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handleder, nacke och bakom öronen. Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 100ml är en perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar