info@lyxparfym.se

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml 2023

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml är en doft som utstrålar elegans och sofistikering. Med en unik kombination av fruktiga och blommiga noter, är denna parfym perfekt för den moderna kvinnan som vill känna sig självsäker och feminin. Med en subtil men ändå intensiv doft, är Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml en perfekt tillägg till din doftgarderob. Låt denna doft föra dig till en värld av lyx och glamour, och upplev en känsla av självsäkerhet och elegans som bara Karl Lagerfeld kan erbjuda.

Lägsta pris på Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml är en doft som utstrålar elegans och sofistikering. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av svarta vinbär och bergamott, som sedan övergår till en blommig hjärtnot av murgröna och violblad. Basnoterna av mysk och cederträ ger doften en varm och sensuell avslutning. Denna doft är perfekt för den moderna kvinnan som vill känna sig självsäker och chic. Flaskan är designad med Karl Lagerfelds signatur stilrena och minimalistiska touch, vilket gör den till en vacker prydnad på vilket badrumshylla som helst. Med Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml kan du vara säker på att du kommer att dra till dig uppmärksamhet och beundran var du än går.

Egenskaper

Var kan man köpa Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml

Du kan köpa Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Karl Lagerfeld

Köpguide

Köpguide och Recension

Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml är en feminin och blommig doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig fräscha och eleganta. Doften har en frisk och fruktig toppnot av svarta vinbär och bergamott, följt av en blommig hjärtnot av murgröna, viol och jasmin. Basnoten består av mysk, ambra och cederträ som ger en varm och sensuell känsla. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handleder, nacke och bakom öronen. Karl Lagerfeld Fleur De Murier EdP 50ml är en perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar