info@lyxparfym.se

Karl Lagerfeld Fleur De Pecher EdP 100ml

Karl Lagerfeld Fleur De Pecher EdP 100ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Karl Lagerfeld Fleur De Pecher EdP 100ml 2023

Karl Lagerfeld Fleur De Pecher EdP 100ml

Karl Lagerfeld Fleur De Pecher EdP 100ml är en doft som passar perfekt för den som vill känna sig feminin och elegant. Med en frisk och blommig doft av persika och aprikos är den idealisk för en romantisk dejt eller en speciell tillställning. Doften är en hyllning till den franska landsbygden och dess blommande fruktträdgårdar, och ger en känsla av lyx och sofistikering.

Lägsta pris på Karl Lagerfeld Fleur De Pecher EdP 100ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Karl Lagerfeld Fleur De Pecher EdP 100ml

Karl Lagerfeld Fleur De Pecher EdP 100ml är en doft som utstrålar elegans och sofistikering. Med en frisk och blommig doftprofil är denna parfym perfekt för kvinnor som vill känna sig feminina och självsäkra. Doften öppnar upp med noter av bergamott och persika, följt av hjärtnoter av jasmin och ros. Basnoterna av mysk och vanilj ger en varm och sensuell avslutning på denna doft. Karl Lagerfeld Fleur De Pecher EdP 100ml är en tidlös doft som passar för alla tillfällen.

Egenskaper

Var kan man köpa Karl Lagerfeld Fleur De Pecher EdP 100ml

Du kan köpa Karl Lagerfeld Fleur De Pecher EdP 100ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Karl Lagerfeld

Köpguide

Köpguide och Recension

Karl Lagerfeld Fleur De Pecher EdP 100ml är en feminin och blommig doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig fräscha och eleganta. Doften har en frisk och fruktig toppnot av persika och bergamott, följt av en blommig hjärtnot av jasmin och pion. Basnoten består av varma och sensuella noter av vanilj och mysk. För att köpa denna doft bör du först bestämma dig för om du vill ha en blommig och fruktig doft. Sedan kan du välja mellan olika storlekar och priser. Det är också viktigt att tänka på var du ska använda doften och om den passar din personliga stil. Du kan köpa Karl Lagerfeld Fleur De Pecher EdP 100ml online eller i butik, och det är alltid bra att läsa recensioner och jämföra priser innan du köper.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar