info@lyxparfym.se

Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml

Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml 2023

Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml

Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml är en doft som utstrålar elegans och självsäkerhet. Med en unik kombination av blommiga och träiga noter skapar denna parfym en förförisk och sofistikerad aura. Karl Lagerfelds signaturstil återspeglas i varje droppe av denna doft, som är en hyllning till den moderna kvinnan. Med en balanserad sammansättning av ingredienser är Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml en perfekt doft för alla tillfällen.

Lägsta pris på Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml

Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml är en doft som utstrålar elegans och självsäkerhet. Med en unik kombination av blommiga och träiga noter skapar denna parfym en förförisk och sofistikerad aura. Toppnoterna av rosépeppar och magnolia ger en frisk och blommig inledning, medan hjärtnoterna av jasmin och pion ger en feminin och sensuell touch. Basnoterna av cederträ och ambra ger en varm och träig avslutning som gör att doften sitter kvar länge på huden. Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml är en perfekt doft för den självsäkra och sofistikerade kvinnan som vill utstråla elegans och stil.

Egenskaper

Var kan man köpa Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml

Du kan köpa Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Karl Lagerfeld

Köpguide

Köpguide och Recension

Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml är en feminin och elegant doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig självsäkra och sofistikerade. Doften har en frisk och fruktig toppnot av citron, persika och rosa peppar som övergår till en blommig hjärtnot av jasmin, magnolia och plommonblomma. Basnoterna av vanilj, mysk och ambra ger en varm och sensuell känsla som håller i sig länge. För att köpa Karl Lagerfeld For Woman EdP 25ml kan du besöka din närmaste parfymbutik eller beställa den online. Se till att jämföra priser och erbjudanden från olika återförsäljare för att hitta det bästa priset. Tänk också på att dofter kan variera beroende på din hudtyp, så testa gärna doften innan du köper den för att se om den passar dig.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar