info@lyxparfym.se

Karl Lagerfeld For Woman EdP 45ml

Karl Lagerfeld For Woman EdP 45ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Karl Lagerfeld For Woman EdP 45ml 2023

Karl Lagerfeld For Woman EdP 45ml

Karl Lagerfeld For Woman EdP 45ml är en doft som utstrålar elegans och självsäkerhet. Med en unik kombination av blommiga och träiga noter skapar denna parfym en förförisk och sofistikerad aura. Karl Lagerfeld är känd för sin ikoniska stil och denna doft är inget undantag. För kvinnor som vill uttrycka sin självsäkerhet och självständighet är detta en doft som verkligen imponerar.

Lägsta pris på Karl Lagerfeld For Woman EdP 45ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Karl Lagerfeld For Woman EdP 45ml

Karl Lagerfeld For Woman EdP 45ml är en doft som utstrålar elegans och självsäkerhet. Med en unik kombination av blommiga och träiga noter skapar denna parfym en förförisk och sofistikerad aura. Toppnoterna av rosépeppar och magnolia ger en frisk och blommig inledning, medan hjärtnoterna av jasmin och pion ger en feminin och sensuell touch. Basnoterna av cederträ och patchouli ger en varm och träig avslutning som gör att doften sitter kvar länge på huden. Karl Lagerfeld For Woman EdP 45ml är en perfekt doft för den självsäkra och stilmedvetna kvinnan som vill utstråla elegans och sofistikation.

Egenskaper

Var kan man köpa Karl Lagerfeld For Woman EdP 45ml

Du kan köpa Karl Lagerfeld For Woman EdP 45ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Karl Lagerfeld

Köpguide

Köpguide och Recension

Karl Lagerfeld For Woman EdP 45ml är en feminin och elegant doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig självsäkra och sofistikerade. Doften öppnar upp med friska noter av citron, persika och rosa peppar som sedan övergår till en blommig hjärtnot av jasmin, magnolia och plommonblomma. Basnoterna av vanilj, mysk och ambra ger en varm och sensuell avslutning på doften. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulsområden som handleder, nacke och bakom öronen. Karl Lagerfeld For Woman EdP 45ml är en perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar