info@lyxparfym.se

Rihanna Crush Rollerball EdP 6ml

Rihanna Crush Rollerball EdP 6ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Rihanna Crush Rollerball EdP 6ml 2023

Rihanna Crush Rollerball EdP 6ml

Det är en vacker sommardag och du är på väg till stranden med dina vänner. Solen skiner och vinden är ljummen. Du känner dig avslappnad och redo för en dag full av skratt och avkoppling. Innan du går ut ur bilen, tar du fram din Rihanna Crush Rollerball EdP 6ml och applicerar den på dina handleder och nacke. Doften av apelsinblomma, ros och vanilj sprider sig runt dig och du känner dig ännu mer självsäker och redo för en underbar dag.

Lägsta pris på Rihanna Crush Rollerball EdP 6ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Rihanna Crush Rollerball EdP 6ml

Rihanna Crush Rollerball EdP 6ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och femininitet. Med en fruktig och blommig doftprofil är denna parfym perfekt för kvinnor som vill känna sig självsäkra och sexiga. Den innehåller noter av rosa peppar, rosévin, rosor, jasmin, vanilj och patchouli, vilket ger en unik och förförisk doft. Denna rollerball är perfekt för att ta med sig på resan eller för att fräscha upp sig under dagen. Rihanna Crush Rollerball EdP 6ml är en doft som passar alla tillfällen och som kommer att få dig att känna dig som en stjärna.

Egenskaper

Damparfym

Var kan man köpa Rihanna Crush Rollerball EdP 6ml

Du kan köpa Rihanna Crush Rollerball EdP 6ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Rihanna

Köpguide

Köpguide och Recension

Om du letar efter en fräsch och feminin doft som passar för alla tillfällen, kan Rihanna Crush Rollerball EdP vara ett bra val för dig. Denna praktiska rollerball-flaska innehåller 6 ml av en blommig och fruktig doft som öppnar upp med noter av mandarin, rosa peppar och passionsfrukt. I hjärtat av doften finns noter av jasmin, gardenia och apelsinblomma, medan basen består av vanilj, mysk och sandelträ. Denna doft är perfekt för att bära med dig i handväskan eller på resan, och rollerball-applikatorn gör det enkelt att applicera doften precis där du vill ha den. Rihanna Crush Rollerball EdP är också ett bra val om du letar efter en present till en vän eller familjemedlem som gillar blommiga och fruktiga dofter.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar