info@lyxparfym.se

Rihanna Kiss EdP 100ml

Rihanna Kiss EdP 100ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Rihanna Kiss EdP 100ml 2023

Rihanna Kiss EdP 100ml

Rihanna Kiss EdP 100ml är en doft som tar dig med på en resa av passion och förförelse. Med en unik kombination av fruktiga och blommiga noter, skapar denna parfym en sensuell och sofistikerad aura som omger dig hela dagen. Rihanna, en av världens mest ikoniska artister, har skapat denna doft för att hylla kärleken och den starka kvinnligheten. Med en balanserad mix av söta och kryddiga toner, är Rihanna Kiss EdP 100ml en doft som passar alla tillfällen och som kommer att få dig att känna dig självsäker och oemotståndlig.

Lägsta pris på Rihanna Kiss EdP 100ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Rihanna Kiss EdP 100ml

Rihanna Kiss EdP 100ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och sensualitet. Med en unik blandning av fruktiga och blommiga noter, är denna parfym perfekt för den moderna kvinnan som vill uttrycka sin femininitet på ett sofistikerat sätt. Toppnoterna av passionsfrukt och neroli ger en frisk och fruktig inledning, medan hjärtnoterna av jasmin och apelsinblomma ger en mjuk och blommig touch. Basnoterna av vanilj och mysk ger en varm och sensuell avslutning på denna doft. Rihanna Kiss EdP 100ml är en unik men samtidigt seriös doft som passar perfekt för både dag- och kvällstid.

Egenskaper

Damparfym

Var kan man köpa Rihanna Kiss EdP 100ml

Du kan köpa Rihanna Kiss EdP 100ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Rihanna

Köpguide

Köpguide och Recension

Om du letar efter en ny parfym som är både sensuell och fräsch, kan Rihanna Kiss EdP vara ett bra val. Denna doft är en del av Rihannas parfymkollektion och har en feminin och lockande doft som passar för både dag och natt. Flaskan är elegant och stilren med en rosa färg som passar perfekt på din sminkbord. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulspunkterna som handleder, nacke och bakom öronen. Om du vill ha en långvarig doft, kan du också spraya lite på dina kläder eller hår. Rihanna Kiss EdP är en perfekt present till dig själv eller någon du tycker om.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar