info@lyxparfym.se

Rihanna Riri Crush for Woman EdP 100ml

Rihanna Riri Crush for Woman EdP 100ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Rihanna Riri Crush for Woman EdP 100ml 2023

Rihanna Riri Crush for Woman EdP 100ml

Rihanna Riri Crush for Woman EdP 100ml är en doft som fångar essensen av självsäkerhet och femininitet. Med en unik kombination av fruktiga och blommiga noter, skapar denna parfym en oemotståndlig aura av självförtroende och charm. Rihanna har skapat en doft som är både sofistikerad och lekfull, vilket gör den till en perfekt följeslagare för alla tillfällen. Med Riri Crush kan du känna dig självsäker och vacker, samtidigt som du utstrålar en magnetisk energi som fångar allas uppmärksamhet.

Lägsta pris på Rihanna Riri Crush for Woman EdP 100ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Rihanna Riri Crush for Woman EdP 100ml

Rihanna Riri Crush for Woman EdP 100ml är en förförisk och sensuell doft som fångar essensen av en stark och självsäker kvinna. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig blandning av mandarin, cassis och pink peppar, som sedan övergår till ett hjärta av jasmin, apelsinblomma och heliotrop. Basen av vanilj, patchouli och sandelträ ger en varm och förförisk avslutning på denna doft. Riri Crush är en doft som passar perfekt för en kväll ute på stan eller en romantisk dejt. Flaskan är elegant och stilren med en rosa färg som speglar doftens feminina och sensuella karaktär. Med Rihanna Riri Crush for Woman EdP 100ml kan du känna dig självsäker och förförisk hela dagen och natten.

Egenskaper

Damparfym

Var kan man köpa Rihanna Riri Crush for Woman EdP 100ml

Du kan köpa Rihanna Riri Crush for Woman EdP 100ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Rihanna

Köpguide

Köpguide och Recension

Rihanna Riri Crush for Woman EdP 100ml är en feminin och sensuell doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig självsäkra och sexiga. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av mandarin, passionsfrukt och rosa peppar, som sedan övergår till en blommig hjärtnot av jasmin, gardenia och heliotrop. Basnoterna av vanilj, mysk och sandelträ ger en varm och sensuell avslutning på doften. Flaskan är elegant och stilren med en rosa färg som passar perfekt för en kvinnlig doft. Om du letar efter en doft som är perfekt för en romantisk dejt eller en kväll ute med vänner, är Rihanna Riri Crush for Woman EdP 100ml ett utmärkt val. Köp den idag och upplev en doft som kommer att få dig att känna dig självsäker och sexig.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar