info@lyxparfym.se

Rihanna Rogue Love EdP 125ml

Rihanna Rogue Love EdP 125ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Rihanna Rogue Love EdP 125ml 2023

Rihanna Rogue Love EdP 125ml

Rihanna Rogue Love EdP 125ml är en doft som fångar hjärtat och själen hos varje kvinna som söker efter en unik och förförisk parfym. Med en kombination av fruktiga och blommiga noter, skapar denna doft en känsla av romantik och passion som är svår att motstå. Med en sofistikerad och samtidigt sensuell aura, är Rogue Love en doft som passar perfekt för både dag och natt. Så om du vill känna dig självsäker och oemotståndlig, är Rihanna Rogue Love EdP 125ml det perfekta valet för dig.

Lägsta pris på Rihanna Rogue Love EdP 125ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Rihanna Rogue Love EdP 125ml

Rihanna Rogue Love EdP 125ml är en doft som utstrålar en stark och självsäker kvinnlighet. Med en kombination av fruktiga och blommiga noter skapas en unik och förförisk doft som passar perfekt för både dag och kväll. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av mandarin, röda vinbär och persika, följt av en mjuk och feminin hjärtnot av jasmin, ros och apelsinblomma. Basnoterna av vanilj, patchouli och amber ger en varm och sensuell avslutning på doften. Rihanna Rogue Love EdP 125ml är en doft som passar den självsäkra och moderna kvinnan som vill utstråla sin personlighet och styrka genom sin doft.

Egenskaper

Damparfym

Var kan man köpa Rihanna Rogue Love EdP 125ml

Du kan köpa Rihanna Rogue Love EdP 125ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Rihanna

Köpguide

Köpguide och Recension

Om du letar efter en sensuell och förförisk doft, kan Rihanna Rogue Love EdP vara det perfekta valet för dig. Denna parfym har en fruktig och blommig doft med noter av mandarin, röda bär och persika, som ger en frisk och söt inledning. I hjärtat av doften finns noter av jasmin, liljekonvalj och ros, som ger en feminin och romantisk touch. Basnoterna av vanilj, patchouli och amber ger en varm och sensuell känsla som håller i sig länge. Flaskan är elegant och stilren med en rosa färg som passar perfekt för en romantisk och feminin doft. Rihanna Rogue Love EdP finns i en storlek på 125 ml, vilket gör den till ett bra val för dig som vill ha en långvarig doft som räcker länge. Du kan köpa den här parfymen online eller i butik, och den passar perfekt som en present till dig själv eller någon du älskar.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar