info@lyxparfym.se

Rihanna Rogue Love EdP 75ml

Rihanna Rogue Love EdP 75ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Rihanna Rogue Love EdP 75ml 2023

Rihanna Rogue Love EdP 75ml

En varm sommarkväll när solen sakta sjunker ner bakom horisonten och doften av blommor och grönska fyller luften, är det perfekta tillfället att spraya på sig en härlig doft. Rihanna Rogue Love EdP 75ml är en feminin och sensuell doft som passar perfekt för en romantisk kväll ute eller en avslappnad dag på stranden. Med noter av mandarin, röda bär och persika, blandat med jasmin, kokosnöt och vanilj, skapar denna doft en unik och förförisk aura som kommer att få dig att känna dig självsäker och vacker.

Lägsta pris på Rihanna Rogue Love EdP 75ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Rihanna Rogue Love EdP 75ml

Rihanna Rogue Love EdP 75ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och passion. Med en fruktig och blommig doftprofil, öppnar den upp med noter av mandarin, röda vinbär och persika. Hjärtat av doften består av rosor, jasmin och honung, vilket ger en feminin och sensuell känsla. Basen av vanilj, patchouli och ambra ger en varm och förförisk avslutning. Denna doft är perfekt för den självsäkra kvinnan som vill uttrycka sin passion och sensualitet. Flaskan är elegant och stilren, med en touch av rebellisk attityd. Rihanna Rogue Love EdP 75ml är en doft som kommer att få dig att känna dig självsäker och förförisk hela dagen lång.

Egenskaper

Damparfym

Var kan man köpa Rihanna Rogue Love EdP 75ml

Du kan köpa Rihanna Rogue Love EdP 75ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Rihanna

Köpguide

Köpguide och Recension

Rihanna Rogue Love EdP 75ml är en feminin och sensuell doft som passar perfekt för kvinnor som vill känna sig självsäkra och sexiga. Doften har en fruktig och blommig karaktär med inslag av persika, rosor och jasmin som ger en mjuk och romantisk känsla. För den som vill ha en mer intensiv doft kan man välja att applicera den på pulspunkterna som handleder, nacke och bakom öronen. Flaskan är stilren och elegant med en rosa färg som passar perfekt på en toalettbord eller hylla. För att få ut det mesta av doften kan man använda den tillsammans med andra produkter från Rihanna Rogue Love-serien, som till exempel body lotion eller shower gel. Sammanfattningsvis är Rihanna Rogue Love EdP 75ml en perfekt doft för kvinnor som vill känna sig självsäkra och sexiga, och som vill ha en fruktig och blommig doft som passar både till vardags och till fest.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar