info@lyxparfym.se

Rihanna Rogue Man EdT 30ml

Rihanna Rogue Man EdT 30ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Rihanna Rogue Man EdT 30ml 2023

Rihanna Rogue Man EdT 30ml

Rihanna Rogue Man EdT 30ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och karisma. Med en unik kombination av friska och kryddiga noter, är denna parfym perfekt för den moderna mannen som vill sticka ut från mängden. Med en seriös och sofistikerad aura, är Rogue Man EdT en doft som passar både för dagligt bruk och för speciella tillfällen. Rihanna har skapat en doft som är lika unik som hon själv, och Rogue Man EdT är ett utmärkt val för den som vill ha en doft som verkligen sticker ut.

Lägsta pris på Rihanna Rogue Man EdT 30ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Rihanna Rogue Man EdT 30ml

Rihanna Rogue Man EdT 30ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och karisma. Med en unik kombination av friska citrusnoter och kryddiga toner av svartpeppar och rosmarin, ger denna doft en fräsch och maskulin känsla. Basnoterna av cederträ och patchouli ger en varm och sensuell touch som gör att doften passar lika bra till vardags som till fest. Flaskan är stilren och elegant med en svart och silverfärgad design som speglar doftens självsäkra och sofistikerade karaktär. Rihanna Rogue Man EdT 30ml är en doft för den moderna mannen som vill utstråla självsäkerhet och stil.

Egenskaper

Damparfym

Var kan man köpa Rihanna Rogue Man EdT 30ml

Du kan köpa Rihanna Rogue Man EdT 30ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Rihanna

Köpguide

Köpguide och Recension

Om du letar efter en maskulin och förförisk doft, är Rihanna Rogue Man EdT 30ml ett utmärkt val. Denna parfym har en fräsch och kryddig doft med inslag av citrus, svartpeppar och lavendel. Den är perfekt för en kväll ute eller för att imponera på din partner. Flaskan är också stilren och elegant, vilket gör den till en fin present till någon speciell. För att få ut det mesta av doften, applicera den på pulsområden som handleder, nacke och bröst. Med sin långvariga effekt kommer du att känna dig självsäker och attraktiv hela dagen eller kvällen.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar