info@lyxparfym.se

Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml

Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml Lägsta pris

Bästa erbjudande Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml 2023

Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml

Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml passar perfekt för en avslappnad dagtidsevenemang eller en informell utekväll. Doften är frisk och livlig med noter av grapefrukt, ingefära och cederträ som ger en uppfriskande känsla. Det är också en bra val för sommaren eftersom det har en lättare doftprofil.

Lägsta pris på Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml Hos oss hittar ni bästa erbjudande på Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml 2023 Jämför priser och handla snabbt och billigt

Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml

Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml är en frisk och livlig doft som ger en uppfriskande känsla. Den passar perfekt för en avslappnad dagtidsevenemang eller en informell utekväll. Doften öppnar upp med noter av grapefrukt och ingefära som ger en fräschhet till parfymen. Därefter övergår den till hjärtnoter av salvia och lavendel som ger en aromatisk touch. Basnoterna består av cederträ och ambroxan, vilket ger doften sin träiga karaktär och hållbarhet på huden. Flaskans design är elegant med en korallfärgad etikett som speglar doftens friska karaktär. Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml är det perfekta valet för dem som söker efter en lättare, men ändå unik doftprofil.

Egenskaper

Herrparfym

Var kan man köpa Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml

Du kan köpa Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml i dessa butiker

Lyko
Parfym
Bangerhead

Se alla parfymer från Valentino

Köpguide

Köpguide och Recension

Innan man köper Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml bör man tänka på vilken typ av doft man föredrar och i vilket sammanhang den ska användas. Doften har en frisk och livlig karaktär med noter av grapefrukt, ingefära och cederträ som gör den lämplig för dagtidsevenemang eller informella utekvällar. Det är också viktigt att komma ihåg att parfymer kan reagera olika beroende på personens hudtyp, så det kan vara en bra idé att testa doften innan man köper den. Flaskans design är elegant med en korallfärgad etikett som speglar doftens friska karaktär, vilket gör den till en fin present eller ett lyxigt tillskott till din egen parfymkollektion.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Vilken doftkaraktär har Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml?

Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EdT 50ml har en frisk och livlig karaktär med noter av grapefrukt, ingefära och cederträ.

Vilken typ av evenemang passar doften bäst för?

Doften passar perfekt för dagtidsevenemang eller informella utekvällar.