info@lyxparfym.se

Amouage Parfym

Bästa Amouage parfymer

Amouage parfym Herr & Dam

Amouage är ett lyxigt parfymhus som grundades i Oman år 1983. Med en passion för att skapa unika och sofistikerade dofter har Amouage blivit en av världens mest eftertraktade parfymtillverkare. Varje doft är en konstnärlig skapelse som tar dig på en resa genom tid och rum, och som förmedlar en känsla av exklusivitet och elegans. Med en kombination av traditionella arabiska dofter och moderna västerländska influenser, är Amouage-parfymer en perfekt balans mellan öst och väst. Upptäck en värld av lyx och elegans med Amouage-parfymer. Sidan innehåller annonslänkar.

Amouage Opus V Woods Symphony

Amouage Opus V Woods Symphony

Amouage Opus V Woods Symphony är en exklusiv och sofistikerad doft som tar dig med på en resa genom en skog av rika och varma tränoter. Med en komplex sammansättning av ingredienser som inkluderar cederträ, sandelträ och vetiver, skapar denna parfym en känsla av djup och elegans. Opus V Woods Symphony är en unik och unisex doft som passar perfekt för de som söker en sofistikerad och tidlös doftupplevelse.

För vem : Herrparfym

Amouage Opus Vii Reckless Leather

Amouage Opus Vii Reckless Leather

Amouage Opus VII Reckless Leather är en unik och sofistikerad doft som kombinerar läder och kryddiga toner för en djärv och sensuell upplevelse. Doften öppnar upp med noter av kardemumma och svartpeppar, följt av en hjärtnot av läder och ros. Basen av patchouli och vetiver ger en varm och träig avslutning. Denna doft är perfekt för den självsäkra och äventyrliga mannen som vill sticka ut från mängden.

För vem : Herrparfym

Amouage Amouage Opus Xii Rose Incense

Amouage Amouage Opus Xii Rose Incense

Amouage Opus XII Rose Incense är en exklusiv doft som kombinerar rosens mjuka och feminina toner med rökelsens mystiska och andliga känsla. Doften är en del av Amouages Opus-kollektion och är skapad av mästerparfymören Pierre Negrin. Med noter av ros, rökelse, mysk och trä ger denna doft en känsla av lyx och elegans. Opus XII Rose Incense är en unik och sofistikerad doft som passar perfekt för speciella tillfällen och för de som söker en unik och minnesvärd doftupplevelse.

För vem : Herrparfym

Amouage Epic

Amouage Epic

Amouage Epic är en unik och sofistikerad doft som utstrålar elegans och raffinemang. Doften öppnar upp med en frisk och kryddig toppnot av rosenträ, kardemumma och saffran, följt av en hjärtnot av geranium, mysk och myrra som ger en varm och sensuell känsla. Basnoten av patchouli, läder och oud ger en djup och mystisk dimension till doften. Amouage Epic är en doft för den moderna mannen som söker en unik och sofistikerad signaturdoft.

För vem : Herrparfym

Amouage Interlude Black Iris

Amouage Interlude Black Iris

Amouage Interlude Black Iris är en sofistikerad och mystisk doft som tar dig med på en resa genom en mörk och förtrollande skog. Doften öppnar upp med en explosion av kryddiga noter som sedan övergår till en mjuk och blommig iris. Basen av doften är en varm och träig blandning av mysk, patchouli och bärnsten som ger en djup och sensuell känsla. Denna doft är perfekt för den som söker en unik och elegant signaturdoft.

För vem : Herrparfym

Amouage Boundless Man

Amouage Boundless Man

Amouage Boundless Man är en unik och sofistikerad doft för den moderna mannen. Med en blandning av friska citrusnoter, kryddiga toner och varma träiga dofter, skapar denna parfym en känsla av frihet och äventyr. Den eleganta och maskulina flaskan är en perfekt representation av doftens karaktär och stil. Boundless Man är en seriös doft för den självsäkra mannen som vill utstråla en känsla av självständighet och självförtroende.

För vem : Herrparfym

Amouage Interlude

Amouage Interlude

Amouage Interlude är en unik och sofistikerad doft som tar dig på en resa genom tid och rum. Med en komplex sammansättning av noter som inkluderar olibanum, myrra, patchouli och sandelträ, skapar denna parfym en mystisk och förförisk atmosfär. Den passar perfekt för den självsäkra och eleganta mannen eller kvinnan som vill utstråla en aura av mystik och raffinemang. Amouage Interlude är en doft som verkligen sticker ut från mängden och som kommer att få dig att känna dig oemotståndlig.

För vem : Herrparfym

Amouage Beach Hut

Amouage Beach Hut

Amouage Beach Hut är en unik och sofistikerad doft som tar dig till en avskild strand där du kan koppla av och njuta av naturens skönhet. Doften öppnar upp med friska noter av bergamott och mandarin, följt av en varm och träig bas av cederträ och patchouli. Mellannoterna av kokosnöt och ylang-ylang ger en exotisk touch till doften. Beach Hut är en perfekt doft för den som vill känna sig avslappnad och samtidigt elegant.

För vem : Herrparfym

Amouage Enclave Man

Amouage Enclave Man

Amouage Enclave Man är en exklusiv och sofistikerad doft för den moderna mannen. Med en unik blandning av kryddiga och träiga noter, skapar denna parfym en varm och sensuell aura som passar perfekt för både dag och natt. Enclave Man är en symbol för elegans och självsäkerhet, och är en perfekt accessoar för den som vill utstråla stil och karisma.

För vem : Herrparfym

Amouage Lyric

Amouage Lyric

Amouage Lyric är en sofistikerad och elegant doft som passar den självsäkra och självständiga kvinnan. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av bergamott och kryddig kardemumma, följt av en blommig hjärtnot av ros, jasmin och iris. Basnoterna av vanilj, mysk och sandelträ ger en varm och sensuell avslutning på denna unika doft. Amouage Lyric är en doft som passar perfekt för speciella tillfällen och som garanterat kommer att få dig att känna dig oemotståndlig.

För vem : Herrparfym

Amouage Jubilation XXV

Amouage Jubilation XXV

Amouage Jubilation XXV är en exklusiv och sofistikerad doft för den moderna mannen. Med en unik blandning av rökig oud, mysk och kryddor skapar denna parfym en mystisk och förförisk aura. Doften är inspirerad av den arabiska kulturen och dess rika historia, vilket ger den en tidlös och elegant karaktär. Jubilation XXV är en perfekt doft för speciella tillfällen och för den som vill utstråla självsäkerhet och stil.

För vem : Herrparfym

Amouage Meander Man

Amouage Meander Man

Amouage Meander Man är en sofistikerad och maskulin doft som tar dig på en resa genom tid och rum. Med en blandning av kryddiga och träiga noter, inklusive kardemumma, cederträ och patchouli, ger denna doft en känsla av äventyr och självförtroende. Den perfekta doften för den moderna mannen som söker något unikt och elegant.

För vem : Herrparfym

Amouage Reflection

Amouage Reflection

Amouage Reflection är en exklusiv och sofistikerad doft för den moderna mannen. Med en frisk och fruktig toppnot av bergamott och neroli, följt av en mjuk och blommig hjärtnot av jasmin och magnolia, avslutas doften med en varm och träig bas av cederträ och sandelträ. Reflection är en doft som utstrålar självsäkerhet och elegans, perfekt för både dag och kväll. Flaskan är lika elegant som doften, med en enkel men stilren design som passar perfekt på hyllan i badrummet eller på skrivbordet. Med Amouage Reflection får du en doft som verkligen sticker ut och ger dig en känsla av lyx och glamour.

För vem : Herrparfym

Amouage Opus XIV Royal Tobacco

Amouage Opus XIV Royal Tobacco

Amouage Opus XIV Royal Tobacco är en exklusiv och sofistikerad doft för den moderna gentlemannen. Med en rik och förförisk blandning av tobak, läder och kryddor skapar denna parfym en känsla av lyx och elegans. Doften är perfekt för speciella tillfällen och ger en varm och sensuell aura som drar till sig uppmärksamhet. Med högsta kvalitet på ingredienser och en unik sammansättning är Amouage Opus XIV Royal Tobacco en doft som verkligen sticker ut från mängden.

För vem : Herrparfym

Amouage Honour

Amouage Honour

Amouage Honour är en unik och sofistikerad doft som utstrålar elegans och raffinemang. Doften öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av peppar, rökelse och svartvinbär, följt av en hjärtnot av jasmin, tuberos och gardenia som ger en blommig och feminin touch. Basnoterna av mysk, ambra och cederträ ger en varm och sensuell känsla som avslutar doften på ett elegant sätt. Amouage Honour är en doft för den självsäkra och sofistikerade kvinnan som vill utstråla en aura av elegans och stil.

För vem : Damparfym

Amouage Memoir

Amouage Memoir

Amouage Memoir är en exklusiv och sofistikerad doft för den moderna mannen. Med en komplex och djup sammansättning av noter som inkluderar rökelse, läder, tobak och träskogar, skapar denna parfym en mystisk och förförisk aura. Den är perfekt för speciella tillfällen och ger en känsla av självsäkerhet och elegans. Amouage Memoir är en unik och minnesvärd doft som kommer att imponera på alla som känner den.

För vem : Damparfym

Amouage Love Tuberose

Amouage Love Tuberose

Amouage Love Tuberose är en exklusiv och sofistikerad doft som fångar essensen av kärlek och passion. Med en bas av tuberos och mysk, kombinerat med noter av jasmin och gardenia, skapar denna parfym en sensuell och förförisk aura. Perfekt för den självsäkra och eleganta kvinnan som vill utstråla en aura av romantik och mystik.

För vem : Damparfym

Amouage Blossom Love

Amouage Blossom Love

Amouage Blossom Love är en unik och sofistikerad doft som fångar essensen av kärlek och romantik. Med en blommig och fruktig doftprofil av körsbärsblom, aprikos och ylang-ylang, är denna parfym perfekt för den moderna kvinnan som vill utstråla självsäkerhet och elegans. Med en långvarig och intensiv doft, är Amouage Blossom Love en produkt av högsta kvalitet som passar för alla tillfällen.

För vem : Damparfym

Amouage Love Mimosa

Amouage Love Mimosa

Amouage Love Mimosa är en unik och sofistikerad doft som fångar essensen av kärlek och lycka. Med en bas av mysk och sandelträ, kombinerat med hjärtnoter av mimosa och jasmin, skapar denna parfym en varm och sensuell doft som omfamnar sin bärare. Perfekt för den som söker en unik och elegant doft som utstrålar kärlek och glädje.

För vem : Damparfym

Amouage Journey

Amouage Journey

Amouage Journey är en exklusiv och sofistikerad doft för den moderna mannen. Med en unik blandning av kryddiga och träiga noter, skapar denna parfym en resa av upptäckt och äventyr. Toppnoterna av söt apelsin och neroli möter hjärtnoter av kardemumma och frisk ingefära, medan basnoterna av cederträ och vetiver ger en varm och maskulin avslutning. Amouage Journey är en doft som passar perfekt för både dag och natt, och som garanterat kommer att imponera på alla som känner dess förföriska doft.

För vem : Damparfym

Amouage Ashore

Amouage Ashore

Amouage Ashore är en unik och sofistikerad doft som tar dig med på en resa till havets kust. Med en frisk och uppfriskande toppnot av bergamott och mandarin, följt av en hjärtnot av havssalt och ingefära, avslutas doften med en bas av cederträ och ambra. Denna doft är perfekt för den moderna mannen som söker en fräsch och maskulin doft som passar både till vardags och till festliga tillfällen. Amouage Ashore är en seriös doft som utstrålar självsäkerhet och stil.

För vem : Damparfym

Amouage Crisom Rocks

Amouage Crisom Rocks

Amouage Crimson Rocks är en unik och sofistikerad doft som passar den moderna mannen. Med en blandning av kryddiga och träiga noter, inklusive rödpeppar, cederträ och patchouli, ger denna doft en kraftfull och maskulin aura. Den är perfekt för både dag- och kvällsbruk och ger en långvarig doft som kommer att imponera på alla i din närhet. Med sin eleganta och stilrena design är Amouage Crimson Rocks en måste-ha för alla som vill ha en doft som sticker ut från mängden.

För vem : Damparfym

Amouage Sunshine

Amouage Sunshine

Amouage Sunshine är en unik och sofistikerad doft som fångar solens strålar i en flaska. Med en blandning av citrusfrukter, blommor och träiga noter skapar denna parfym en varm och livlig känsla som passar perfekt för sommardagar och ljusa kvällar. Med hög kvalitet och en seriös inställning till doftskapande är Amouage Sunshine en doft som verkligen sticker ut från mängden.

För vem : Damparfym

Köpguide Amouage parfymer

När man ska köpa en Amouage parfym bör man tänka på vilken doft man föredrar och vilken typ av tillfälle parfymen ska användas för. Det är också viktigt att ta hänsyn till sin egen hudtyp och hur parfymen reagerar på den. Man bör också överväga priset och om det passar ens budget. Det kan vara bra att läsa recensioner och testa parfymen innan man köper den för att vara säker på att man verkligen gillar doften.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Vad är Amouage parfym?

Amouage parfym är en lyxig parfymserie som tillverkas i Oman och är känd för sina högkvalitativa ingredienser och unika doftkompositioner.

Vilka ingredienser används i Amouage parfymer?

Amouage parfymer innehåller en mängd olika ingredienser, inklusive exotiska blommor, träslag, kryddor och örter. Vissa av de vanligaste ingredienserna inkluderar ros, jasmin, myrra, sandelträ och patchouli.

Vilka är de mest populära dofterna från Amouage?

Några av de mest populära dofterna från Amouage inkluderar Jubilation XXV, Interlude Man, Reflection Man och Lyric Woman.

Var kan man köpa Amouage parfymer?

Amouage parfymer säljs på utvalda parfymbutiker och varuhus runt om i världen, samt online på Amouages officiella webbplats och andra e-handelsplattformar.