info@lyxparfym.se

Röd hårfärg

Röd hårfärg Bäst i test 2024

Bästa Röda hårfärgen 2024

Många drömmer om en snygg röd hårfärg och det är faktiskt inte speciellt svårt att få nu förtiden. Det finns gott om olika röda hårfärger som både håller och täcker väldigt bra. Vi har provat flera olika varumärken och även läst både recensioner och omdömen. Genom detta har vi sedan gjort en topplista på de röda hårfärger som vi tycker är de bästa. Ni kan läsa både recensioner och få nya ideer på vilken röda hårfärg som ni kan prova. Sidan inne håller annonslänkar.

Garnier Olia 6.66 Carmin

Garnier Olia 6.66 Carmin

Garnier Olia 6.66 Carmin är en livlig och livlig röd färg, perfekt för dig som vill göra ett djärvt uttalande. Dess ammoniakfria formula hjälper till att minska skadorna på ditt hår och lämnar det i bättre skick än tidigare. Färgen håller sig trogen länge med optimal gråttäckning. Med dess 60 % oljeblandning kan du njuta av glansigare och mjukare hår. Dessutom är formeln berikad med naturliga blomoljor som ger en otroligt behaglig doft under användning.

 • Goda omdömen
 • Upp till 100% gråhårstäckning
 • 5/5
Garnier Nutrisse ultra color röd svartbrun

Garnier Nutrisse ultra color röd svartbrun

En snygg lite mörkare röd hårfärg som varken är för ljus eller för mörk. Den erbjuder en unik blandning av intensiva röda nyanser och svartbruna nyanser för en elegant, djup och subtilt förstärkt look som håller länge. Denna röda hårfärg ger också perfekt täckning på grått hår, samtidigt som den ger djupt näring och skyddar ditt hår med de viktiga näringsämnen som det behöver för att hålla sig friskt och starkt.

 • Prisvärd
 • Näring
 • 4,9/5
Loreal Paris Preference

Loreal Paris Preference

Loreal Paris Preference är en mycket populär hårfärg som bland annat erbjuds i röda hårfärger. Den vibrerande röda hårfärgen är perfekt för dem som vill lägga till en touch av skärpa och livlighet till sin look. Gelformulan garanterar att färgen håller längre, upp till 8 veckor, och ger 3X mer glans än andra märken. Dessutom hjälper den intensivt konditionerande efterbehandlingen, som är berikad med E-vitaminderivat, till att bibehålla glansen och hålla håret friskt på samma gång! För dig som vill ha ett intensivt, glänsande rött hårfärgningsresultat är L’Oréal Paris Préférence definitivt värt att prova!

 • Upp till 8 veckor
 • Glänsande
 • 4,9/5
Schwarzkopf Live Raspberry Red

Schwarzkopf Live Raspberry Red

En mycket prisvärd och bra röd hårfärg från Schwarzkopf. Denna hårfärg ger en vacker och livlig hallonröd färg. Formulan droppar inte och är lätt att applicera, så du kan uppnå önskad look på nolltid. Den hjälper också till att hålla håret återfuktat efter färgningen och ger 100 % gråttäckning. Dessutom är den berikad med aloe vera, jojoba och kaktus för ett närande, mjukt och friskt hår. För ett iögonfallande resultat som håller i flera veckor

 • Bra betyg
 • Billig röd hårfärg
 • 4,8/5
Tints Of Nature Dark Earth Red

Tints Of Nature Dark Earth Red

Tints Of Nature Dark Earth Red har fått väldigt positiva och bra omdömen från kunder. Det är en halvpermanent hårfärg som ger långvarig intensitet, livfullhet och fantastisk täckning. Den erbjuder varma toner av rött med subtila inslag av mahogny, perfekt för dem som vill göra ett iögonfallande uttalande.

 • Snygg röd hårfärg
 • Mörkröd hårfärg
 • 4,8/5
Schwarzkopf Live Real Red

Schwarzkopf Live Real Red

Schwarzkopf Live Real Red är ett permanent färgämne av salongskvalitet som ger ditt hår en vacker, djärv röd färg. Denna livfulla röda färg ger dig en intensiv och långvarig look som inte bleknar ens efter många tvättar. Den innovativa formulan är berikad med Colour Shine Serum för ett glansigt resultat och för att skydda dina lockars livfullhet. En snygg röd färg som ger en fin glans som håller länge.

 • Snygg glans
 • Billig röd hårfärg
 • 4,8/5
Garnier Nutrisse ultra color Intensiv Röd

Garnier Nutrisse ultra color Intensiv Röd

rnier Nutrisse ultra color Intensiv Röd är perfekt för dem som vill ha en livlig röd hårfärg. Denna serie är speciellt utformad för att ge dig en intensiv, långvarig färg som avslöjar din inre eld! Den djupröda nyansen kommer att få dig att sticka ut från mängden och ge en touch av värme till din look. Och med sina vårdande oljor kommer ditt hår att kännas mjukt och se strålande ut.

 • Djup
 • Goda omdömen
 • 4,8/5
Se pris

Köpguide röd hårfärg

Att hitta den perfekta röda hårfärgen som passar din hudton och stil kan vara en utmaning. Med så många röda nyanser att välja mellan är det lätt att bli överväldigad. För att göra ditt sökande enklare har vi sammanställt denna omfattande köpguide för röd hårfärg med alla tips och tricks du behöver för att hitta rätt nyans för dig.

Börja först med att identifiera din hudton. Om du har kalla undertoner, välj då nyanser som koppar eller djup rödbrun färg. Om du har varma undertoner ska du prova gyllene ingefära- eller jordgubbsblonda färger. Du bör också överväga om du vill ha något subtilt eller djärvt – tänk på att dramatiska färger vanligtvis kräver mer underhåll än subtilare! Tänk dessutom på om du vill ha en permanent eller halvpermanent färglösning.

När du har hittat din idealiska nyans är det dags att hitta rätt formula. Om du letar efter något med en mer intensiv och levande färg kan du prova en ammoniakfri hårfärgningsfärg, till exempel från Garnier Nutrisse. Alternativt om du vill lägga till några subtila höjdpunkter utan att behöva satsa på ett helt rött hår kan du leta efter halvpermanenta färgämnen.

Kom slutligen ihåg att rött hår kan kräva mycket underhåll – så se till att du köper en eftervårdsrutin som är särskilt utformad för färgat hår! Detta bör inkludera schampo och balsam som är speciellt utformade för färgat hår, vilket kommer att hjälpa till att hålla dina lockar levande och friska.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Hur vanligt är rött hår?

Rött hår är en av de mest sällsynta naturliga färgerna; man uppskattar att endast 1-2 % av världens befolkning har det.

Behöver rött hår särskild vård?

Ja – på grund av dess unika pigment bleknar rött hår ofta snabbare än andra nyanser och kan kräva mer frekventa korrigeringar. Dessutom är nagelbanden i rött hår vanligtvis mer ömtåliga än i andra nyanser, vilket kan göra det känsligt för att gå sönder. För att behålla sin livfulla färg och hälsa bör rött hår behandlas med skonsamma schampon och vårdande behandlingar som är särskilt framtagna för färgat eller skadat hår.