info@lyxparfym.se

Clean Parfym

Bästa clean parfymer

Clean parfym Herr & Dam

Clean Parfymer är en revolutionerande serie designerdofter som är fria från de starka syntetiska ingredienser som finns i många kommersiella parfymer. Clean Parfym använder naturliga och förnybara källor, som eteriska oljor och växtextrakt, för att skapa unika och komplexa dofter utan några av de potentiellt giftiga kemikalier som ofta används i traditionella parfymer. Detta gör Clean Parfym är ett hälsosammare och mer hållbart val. Utbudet av dofter är stort, vilket gör det möjligt att hitta den perfekta doften för en person. Clean parfymerna är också utmärkta presenter! Upplev den uppfriskande briljansen av Clean Parfymer idag och njut av alla fördelarna med en lyxig, högkvalitativ doft utan några av de bekymmer som är förknippade med traditionella parfymer. Du kommer att älska hur du ser ut och känner dig när du använder Clean parfymer.

Clean Orginal

Clean Orginal

Clean Original är en ren, naturlig och sofistikerad doft som har blivit en absolut favorit för så många människor. Den består av toppnoter av litsea, apelsin och grapefrukt, mellannoter av lilja och ros samt basnoter av geranium och vit mysk. Denna vackra kombination ger denna unika parfym en underbar doft med bestående intryck. Doften av Clean Original har varit mycket uppskattad av kunderna sedan starten. Många användare har funnit att den är perfekt för både avslappnad och formell klädsel. Från kontorsarbetare till nattklubbar – alla verkar älska doften! Den är också perfekt för speciella tillfällen samt som en gåva till någons födelsedag.

 • Toppnoter – Litsea, Apelsin, Grapefrukt
 • Mellannoter – Lilja, Ros
 • Basnoter – Geranium, Vit mysk
Clean Warm Cotton

Clean Warm Cotton

Clean Warm Cotton är en fräsch, ren doft som passar perfekt för alla tider på året. Toppnoterna av citrusfrukter och citronverbena ger den en uppfriskande start, medan mellannoter av frukt, apelsinblomma och havsnoter ger djup. Slutligen ger basnoterna av bärnsten, mysk och ormbunke doften en grund. Denna lätta men inbjudande doft kommer att lyfta ditt humör även under de tristaste dagarna. Njut av denna klassiska tolkning av en tidlös doft! Parfymen har fått mycket bra betyg av kunderna som köpt denna fantastiska parfym.

 • Toppnoter – Citrusfrukter och citronverbena
 • Mellannoter – Frukter, apelsinblom och havsnoter
 • Basnoter – Ambra, mysk och ormbunke
Clean Skin

Clean Skin

Clean Skin är en lätt och uppfriskande doft med en antydan till femininitet. Dess toppnoter av honungsmelon och lotusblomma ger den en upplyftande sötma, medan dess mellannoter av daggiga blomblad och blå ros ger en sval blommig balans. Basnoten av vanilj och mysk är mild men ger ändå djup åt doften. Den här rena parfymen är perfekt för vardagsbruk och har lång hållbarhet utan att vara överväldigande. Perfekt för dig som letar efter något lätt och luftigt som inte kostar dig mycket!

 • Toppnoter – Honungsmelon, Lotusblomma
 • Mellannoter – Daggiga blomblad, Blå ros
 • Basnoter – Vanilj, Mysk
Clean Rain

Clean Rain

Clean Rain är en lätt och uppfriskande doft som kombinerar rena, fräscha noter av melon, påsklilja och mynta i toppnoterna. I mellannoten finns doftande näckros, viol och vattenlilja för en spännande blommig bukett. Allt detta lindas fint in med mysknoter och milda träiga undertoner för att skapa en fräsch, lugnande doft. Denna doft har fått positiva recensioner från kunder som uppskattar den naturliga känslan och de enkla men tydliga dofterna. Den är perfekt för vardagsbruk eller speciella tillfällen vilket gör den till ett idealiskt val för alla som söker en ren parfym som inte överväldigar sinnena.

 • Toppnoter – Melon, påsklilja, mynta
 • Mellannoter – Vattenlilja, viol, näckros
 • Basnoter – Mysknoter, milda tränoter.
Clean Fresh Laundry

Clean Fresh Laundry

Clean Fresh Laundry är en underbart lätt och uppfriskande doft som kombinerar fräschheten av grönt gräs med mexikansk lime som en ljus toppnot. I hjärtat blommar doften med delikat jasmin och ros för att skapa en inbjudande doft. Slutligen ger basnoter av heliotrop och mysk den här doften dess hållbara kraft. Denna parfym har använts av många kunder som har funnit den härlig, lugnande och lugnande. Många recensenter älskar de subtila antydningarna av citrus som är tänkta att framkalla känslor av solsken och glädje. Doften framkallar också minnen av nytvättade lakan som hängts ut i vinden för att torka, vilket ger en känsla av komfort och nostalgi till dem som bär den.

 • Toppnoter – Grönt gräs, Mexikansk lime
 • Mellannoter – Jasmin, Ros
 • Basnoter – Heliotrop, Mysk
Clean Shower Fresh

Clean Shower Fresh

Clean Shower Fresh är en härligt fräsch och ren parfym som du inte kommer att kunna få nog av. Den öppnar med toppnoter av uppfriskande citron, mandarin och apelsin som garanterat kommer att lyfta ditt humör och ge dig en bra start på dagen. Mittnoterna består av klassiska blommiga aromer som liljekonvalj, apelsinblomma och jasmin som skapar en doft som är både söt och lätt. Slutligen ger basnoter av mysk samt träiga noter en jordnära känsla som gör att denna doft håller hela dagen. Clean Shower Fresh har fått mycket goda recensioner från nöjda kunder som uppskattar parfymen.

 • Toppnoter – Citron, mandarin och apelsin
 • Mellannoter – Liljekonvalj, apelsinblom och jasmin
 • Basnoter – Mysk och träiga noter
Clean Classic Nordic Light EdP

Clean Classic Nordic Light EdP

Clean Classic Nordic Light EdP är en mjuk och härlig parfym som består av toppnoter av bergamott, mandarin och apelsin, mellannoter av vaniljorkidé, lilja, magnolia och basnoter av mysk, sandelträ och pralin. Dess komplexitet smälter samman för att skapa en lätt och luftig doft som garanterat kommer att behaga alla som bär den. Recensenterna har lovordat den här doftens lätthet och sötma. De noterade dess subtilitet snarare än starka överväldigande dofter som kan finnas i andra parfymer. Många sa att de kände sig trygga med att bära den ute på grund av dess milda natur.

Totalt sett har Clean Classic Nordic Light EdP ett genomsnittligt betyg på 4 stjärnor av 5

 • Toppnoter – Bergamott, mandarin och apelsin
 • Mellannoter – Vaniljorkidé, lilja, magnolia
 • Basnoter – Mysk, sandelträ, pralin
Clean Classic Soft Laundry EdP

Clean Classic Soft Laundry EdP

Denna Clean-parfym är en perfekt blandning av fräscht och blommigt. Toppnoterna, som inkluderar bergamott, marina noter och päron, ger den en ljus och fräsch doft som garanterat får dig att känna dig uppfriskad. Mittnoterna är jasmin, vattenlilja och iris som alla kombineras för att skapa en vacker bukett av delikata blommor som dröjer sig kvar i luften. Slutligen ger basnoterna av mysk, bärnsten och sandelträ ett jordnära djup som hjälper till att hålla denna doft jordnära. Det är ett utmärkt val för vardagsbruk eftersom den har precis tillräckligt med komplexitet samtidigt som den är lätt och luftig. Rekommenderas varmt!

 • Toppnoter – Bergamott, marina noter och päron
 • Mellannoter – Jasmin, näckros och iris
 • Basnoter – Mysk, amber och sandelträ
Clean Classic Hello Summer EdT

Clean Classic Hello Summer EdT

Clean Classic Hello Summer EdT är full av beröm! Många recensenter påpekar hur doften fångar sommarens essens med sina ljusa, fräscha och läckert fruktiga toppnoter. Vidare älskar många de mjuka blommiga mellannoterna som smälter sömlöst samman med en bas av krämig kokosmjölk och mysk. Särskilt fans av klassiska parfymer är förtjusta i denna parfym eftersom den har en tidlös doft som aldrig går ur tiden. Om du letar efter en vardagsdoft som garanterat får blickar att vända sig om efter dig, kan Clean Classic Hello Summer EdT vara det perfekta valet för dig! Njut av dess fräscha och lekfulla doft hela sommaren!

 • Toppnoter – Bergamott, svartvinbär, freesia och kardemumma
 • Mellannoter – Violblad, heliotrop och liljekonvalj
 • Basnoter – Kokosmjölk, orris och mysk
Clean Pure Soap EdP

Clean Pure Soap EdP

För dig som letar efter en parfym som doftar riktigt gott och som har fått riktigt bra kundomdömen. Clean Pure Soap EdP är det perfekta valet. Den har toppnoter av apelsinblomma, mysk och sandelträ, mellannoter av cyklamen, jasmin och lavendel och basnoter av aldehyder, mandarin och örter. Denna kombination skapar en mild men kraftfull doft som dröjer sig kvar hela dagen. Det är ett utmärkt val för dig som söker ett uttryck för din personliga stil i din doft. Den blir en perfekt present till någon speciell eller för att bara unna dig själv!

 • Toppnoter – Apelsinblomma, Mysk, Sandelträ
 • Mellannoter – Cyklamen, Jasmin, Lavendel
 • Basnoter – Aldehyder, Mandarinapelsin, Örtnoter
Clean Simply Clean EdP

Clean Simply Clean EdP

Clean Simply Clean EdP är en perfekt blandning av fräscha och rena ingredienser som ger en uppfriskande och lugnande doft. Toppnoterna bergamott, kardemumma och lavendel skapar en ljus och energigivande doft som bär vidare till hjärtnoternas ackord av nytvättat linne. Slutligen är basnoterna vit mysk och heliotrop för en behaglig, mustig doft.

Denna rena parfym har varit mycket populär bland kunderna tack vare sin enkla och uppfriskande doft. Den har fått utmärkt feedback och positiva betyg från nöjda bärare, som har berömt dess unika blandning av noter som tillsammans skapar en verkligt härlig parfym.

 • Toppnoter – Bergamott, Kardemumma, Lavendel
 • Mellannoter – Mimosa, Ackord av nytvättat
 • Basnoter – Vit mysk, Heliotrop
Clean Fresh Linen EdP

Clean Fresh Linen EdP

Clean Fresh Linen EdP är en lätt och luftig parfym som fångar essensen av ett nytvättat linne. Toppnoterna Clean Sheet, Nashipäron och Clementine skapar ett uppfriskande första intryck som ger en antydan av citrus och sötma. I hjärtat finns lyxiga blommiga noter av lilja, orkidé och ljust trä som skapar en inbjudande känsla, medan basnoterna av mysk, sandelträ och bärnsten ger en varaktig varm doft. Clean Fresh Linen EdP är perfekt för alla tillfällen och ger en touch av lätthet till varje outfit. Dess delikata blandning av blommiga, citrus- och träiga ackord gör den till en idealisk vardagsdoft som håller dig fräsch hela dagen.

 • Toppnoter – Clean Sheet, Nashipäron och Clementin
 • Mellannoter – Lilja, Orkidé och Ljust trä
 • Basnoter – Mysk, Sandelträ och Amber
Clean Reserve Citron Fig EdP

Clean Reserve Citron Fig EdP

Clean Reserve Lemon Fig EdP är strålande. Dess toppnoter av fikon i kombination med mellannoter av kardemumma och copaiba skapar en exotisk och unik doft som är både uppfriskande och lugnande. Den söta, lätt jordiga basnoten av cederträ ger ett träigt djup till den övergripande kompositionen. Denna lätta doft är ett perfekt val för alla tillfällen och kommer att omsluta dig i sin varma omfamning utan att överväldiga dina sinnen. Oavsett om du letar efter något fräscht och luftigt eller något lyxigt och sensuellt är detta en parfym som inte kommer att göra dig besviken.

 • Toppnoter – Fikon
 • Mellannoter – Kardemumma, Copaiba
 • Basnoter – Cederträ
Clean Reserve Warm Cotton EdP

Clean Reserve Warm Cotton EdP

Clean Reserve Warm Cotton EdP är en lyxig och ren parfym som får dig att känna dig uppfriskad oavsett tillfälle. Denna fräscha doft har toppnoter av aldehyder, mellannoter av blommig bomull och basnoter av mysk. Tillsammans skapar dessa ingredienser en doft som förkroppsligar allt från mjukhet till sofistikering. Kunderna har varit genomgående nöjda med denna produkt tack vare dess höga betyg och uppfriskande dofter. Många kunder har noterat hur långvarig den är, vilket gör att de känner sig trygga under hela dagen. Dessutom har vissa kunder kommenterat dess förmåga att framkalla känslor av avslappning efter varje användning. Clean Reserve Warm Cotton EdP kommer därför garanterat att glädja även de mest kräsna näsorna!

 • Toppnoter – Aldehyder
 • Mellannoter – Blommig bomull
 • Basnoter – Mysk
Clean Reserve Rain EdP

Clean Reserve Rain EdP

Clean Reserve Rain EdP är en lyxig och etiskt producerad parfym tillverkad med ingredienser som är snälla mot din kropp och miljön. Denna doftande skapelse består av toppnoter av bergamott, mellannoter av fruktiga noter och vita blommor samt basnoter av patchouli. Oavsett om du letar efter en elegant doft för ett speciellt tillfälle eller om du bara vill ha något lätt men minnesvärt för vardagligt bruk har denna parfym något för alla!

 • Toppnoter – Bergamott
 • Mellannoter – Fruktiga noter, Vita blommor
 • Basnoter – Patchouli
Clean Reserve Skin Reserve Blend EdP

Clean Reserve Skin Reserve Blend EdP

Clean Reserve Skin Reserve Blend EdP är en parfym som har fått mycket goda recensioner från nöjda kunder. Den är inte bara prisvärd, utan har också ett imponerande betyg på 4,7 av 5 stjärnor och mer än 100 positiva kundomdömen på olika populära shoppingwebbplatser. Kunderna älskar dess rika blandning av blommiga noter, träig doft och mustiga undertoner. Den här doften håller inte bara i sig i flera timmar efter applicering, utan den kan också lätt läggas i lager med andra dofter för att skapa unika kombinationer.

 • Toppnoter –
 • Mellannoter –
 • Basnoter –
Clean Reserve Skin EdP

Clean Reserve Skin EdP

Clean Reserve Skin EdP är den perfekta doften för alla som vill uppleva en lyxig doft utan att kompromissa med sitt engagemang för rena ingredienser. Denna vackra parfym är tillverkad med naturliga eteriska oljor och har en modern blandning av kaprifolier, copaiba-olja, tonkaböna och mysk. Med sin unika doft och långvariga närvaro kommer denna parfym att få dig att känna dig uppfriskad hela dagen. Den luktar inte bara fantastiskt, utan kunderna älskar den också! Den har fått utmärkta betyg för sin överkomlighet och kvalitet samt lysande recensioner från nöjda kunder. Folk är särskilt imponerade av hur lätt men ändå kraftfull doften är, vilket gör den till ett utmärkt val för daglig användning.

 • Toppnoter – Kaprifol
 • Mellannoter – Copaibaolja, Tonkaböna
 • Basnoter – Basnot: Mysk, Salt kolapralin
Clean Reserve Acqua Nerolio EdP

Clean Reserve Acqua Nerolio EdP

En härlig parfym från Clean är denna Reserve Acqua Nerolio EdP. Det är en energigivande och uppfriskande doft. Toppnoterna av bergamott ger den en ljus, citrusartad doft som väcker sinnena. Mittnoter av jasmin, lavendel och apelsinblomma ger mer blommiga noter till blandningen för en elegant, sofistikerad doft. Slutligen ger basnoten av aqua musk en subtil antydan av värme för att avrunda denna härliga doft. Bär Clean Reserve Acqua Nerolio EdP dag eller natt vid alla tillfällen – den kommer garanterat att bli en succé!

 • Toppnoter – Bergamott
 • Mellannoter – Jasmin, Lavendel, Apelsinblomma
 • Basnoter – Aqua Musk
Clean Reserve Radiant Nectar EdP

Clean Reserve Radiant Nectar EdP

Clean Reserve Radiant Nectar EdP är en modern och ren version av en klassisk doft. Den kombinerar toppnoter av Ambrette Seeds och Pear Nectar för att skapa en spännande, uppfriskande doft. Mittnoter av apelsinsmör, morotsfrön och tobak tillför värme till blandningen, medan basnoter av vit ceder, ambrox och mysk ger en mysig avslutning. Den övergripande effekten är en spännande och sofistikerad doft med djup som håller hela dagen. Kunderna verkar väldigt nöjda då betygen på parfymen är hög.

 • Toppnoter – Ambrettefrön, Nektar från päron
 • Mellannoter – Orrissmör, Morotsfrön, Tobak
 • Basnoter – Vit cederträ, Ambrox, Mysk
Clean Reserve Sel Santal EdP

Clean Reserve Sel Santal EdP

Clean Reserve, Sel Santal EdP är en lyxig doft med en delikat men stark balans av noter. Med sina toppnoter av bergamott har den en upplyftande och uppiggande doft som kommer att få fram ditt bästa jag. Dess mellannoter av viol är söt och jordig och ger en lugnande effekt på sinnena. Slutligen ger basnoterna av bärnsten den här doften en varm och inbjudande känsla samtidigt som den lämnar ett oförglömligt intryck efter sig. Oavsett vad din stil eller ditt humör kan vara, kommer Sel Santal EdP garanterat att behaga och glädja dig med varje användning. Njut av denna rena parfym med vetskapen om att du gör ett etiskt val eftersom alla ingredienser som används i Clean Reserve-dofter är hållbart anskaffade från hela världen.

 • Toppnoter – Bergamott
 • Mellannoter – Viol
 • Basnoter – Amber
Clean Reserve Lush Fleur EdP

Clean Reserve Lush Fleur EdP

Kundomdömen av Clean Reserve Lush Fleur EdP är överväldigande positiva och anger dess delikata blommiga noter och subtila men långvariga doft som de främsta skälen till att de är nöjda. Många recensenter påpekar att den är perfekt för dagtid, och några påpekar att den har precis tillräckligt med sötma och krydda för att passa på kontoret eller på en dejt. Kombinationen av toppnoter som bergamott, mandarin och hallon ger en antydan till citrus och lyser upp vilket rum du än kommer in i. Samtidigt ger mellannoter som gardenia, jasmin och damaskros en luftig elegans som dröjer sig kvar hela dagen. Slutligen ger basnoter av vanilj, mossa, amber och mysk en touch av värme och komplexitet till den övergripande doftprofilen. En härlig parfym helt enkelt.

 • Toppnoter – Bergamott, mandarin, hallon
 • Mellannoter – Gardenia, jasmin, damastros
 • Basnoter – Vanilj, mossa, amber, mysk

Om Clean parfymer

Varumärket Clean skapades 2003 av Randi Shinder, en veteran inom skönhetsbranschen. Med sin vision om att skapa ett alternativ till traditionella parfymer utvecklade Randi en unik doftserie som skulle vara fri från starka kemikalier och föroreningar. Resultatet blev Clean Perfume, som snabbt blev populärt bland de som söker ett hälsosammare och mer naturligt alternativ till traditionella parfymer. Dofterna i Clean-sortimentet är utsökt blandade och utformade för att vara enkla men sofistikerade utan att någonsin överväldiga bäraren. I dag fortsätter Clean att utöka sitt sortiment av designerparfymer som endast tillverkas med ingredienser av högsta kvalitet. Oavsett om du är om du letar efter en söt och romantisk doft eller en lockande och exotisk doft, har Clean något som passar din individuella stil.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Vad är Clean Perfym?

Clean Perfym är ett alternativ till traditionella parfymer som tillverkas utan starka kemikalier och föroreningar. Den består av ett unikt sortiment av utsökt blandade designerdofter som är enkla men ändå sofistikerade.

Vilken typ av dofter erbjuder Clean?

Clean erbjuder en rad olika designerparfymer som passar den individuella stilen, inklusive söta och romantiska dofter samt lockande och exotiska alternativ. I alla dofter används endast ingredienser av högsta kvalitet.

Vem skapade varumärket Clean?

Varumärket Clean skapades 2003 av Randi Shinder, en veteran inom skönhetsbranschen.

Vilken Clean parfym är godast?

Den bästa Clean-parfymen är subjektiv och beror på varje individs personliga preferenser. Men vår sida hittar ni den Clean parfym som säkerligen är godast på dig.