info@lyxparfym.se

Hur mycket parfym ska man använda?

Bra att veta om parfym

Hur mycket parfym ska man använda?

Hur länge håller parfym

När det gäller parfym kan du använda en liten mängd parfym för att nå långt. Det är viktigt att du inte överdoserar din doft, eftersom för mycket kan vara överväldigande och obehagligt för din omgivning. För att få ut det mesta av din doft och se till att andra inte tycker att den är överväldigande kan du tänka på de här tipsen:

En parfym fungerar allra bäst om du sprayar den direkt på huden. Du ska undvika att spraya den på dina kläder eller andra accessoarer.

Använd inte så mycket parfym, då det kan vara svårt att veta hur starkt den doftar till en början.

Applicera den på pulspunkterna. Applicera din parfym på kroppens pulspunkter, till exempel på insidan av handlederna och bakom öronen, för bästa effekt. Dessa pulspunkter tenderar att vara varmare än andra delar av kroppen, så de hjälper till att släppa ut doften i luften mer effektivt.

Använd sparsamt men ofta. Dofter kan blekna snabbt på vår hud under dagen och om du om du använder en tung doft kan du behöva applicera igen. För att undvika att överväldiga människor i rummet, använd endast sparsamt och var uppmärksam på dem som finns runt omkring dig.

Blanda inte olika parfymer. När du bär flera parfymer ska du se till att du inte blandar två olika dofter, eftersom det kan skapa en överväldigande doft.

Var uppmärksam på när och var du bär en stark doft. Om du ska gå någonstans med slutna utrymmen, som en teater eller en liten restaurang, kan du överväga att undvika tunga dofter helt och hållet eller använda en lättare doft än vanligt.

På det hela taget är parfym ett utmärkt sätt att få dig att känna dig självsäker och dofta fantastiskt under hela dagen. Se bara till att du använder den med måtta – lite räcker långt!

Butiker

Lyko
Bangerhead

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket parfym ska man använda?

Det räcker oftast med en till 2 sprayningar för att det ska räcka i flera timmar. Det bästa är att prova sig fram, för att hitta det som passar bäst.