info@lyxparfym.se

CC Cream

CC cream Bäst i test 2024

Bästa CC Cream 2024

En CC cream är en lite lättare foundation som både jämnar ut och smälter in i huden på ett skonsamt sätt. CC creams främsta uppgift är ju att jämna ut och ge en lite snyggare ton på huden. Vi har provat flera av de mest populära CC krämerna på marknaden i år samt skrivet en topplista på de som vi tycker fungerade allra bäst. Du hittar CC Cream som fungerar väldigt bra för de som har problem med Rosacea eller torr hy.

Bästa cc cream
BareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating

BareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating

Denna unika CC cream ger en mycket bra täckning samt en snygg lyster. Täckningsgraden ligger mellan lätt till medel på täckningsskalan. Den ger ett även ett gott skydd mot solen då den har ett solskydd på hela 30 SPF. Förutom täckningen så är även återfuktningen mycket god vilket resulterar i en mycket god hudstruktur. Det är en mycket populär CC cream och det förstår vi mycket väl, med tanke på de resultat som vi själva fick. Den finns i flera olika nyanser och priset är helt ok med tanke på kvaliteten på produkten.

 • Bästa CC Cream
 • Solskyddsfaktor SPF30
 • Cirka Pris 399kr
Lumene CC Color Correcting

Lumene CC Color Correcting

En CC cream som kommer att ge dig en snygg och naturlig täckning till ett mycket lågt pris. Ja detta är en mycket prisvärd CC cream från Lumene som trots sitt låga pris håller en mycket bra kvalitet. Med hjortronfrön och lingonfröolja som hjälper till att vårda huden samtidigt som den även skyddar. Med hjälp av silikonet så glider CC cream enkelt på och ni kommer både se och känna mindre porer. Med andra ord så är CC Color Correcting Cream från Lumene är det perfekta valet för en vacker och frisk hud. Den har lätt till medium täckning, balanserar färgerna i din hud och skyddar den mot fria radikaler med sitt SPF 20. Denna CC-kräm innehåller även C-vitamin som fungerar som en anti-aging behandling.

 • Anti age CC Cream
 • Solskyddsfaktor SPF20
 • Cirka Pris 199kr
Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti Aging CC cream

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti Aging CC cream

Detta är den bästa CC cream för äldre om ni frågar oss och alla nöjda kunder. Det är bara att läsa kundrecensioner så får man snabbt en överblick på hur många som blivit nöjda efter användning av denna CC cream. Den är lite kostsam men vi tycker att den levererar en mycket härlig lyster till huden. Den är framtagen för att minska olika tecken ålderstecken så som rynkor och matt hud. Så den passar allra bäst en mogen hy.

 • Bästa CC cream för äldre
 • Solskyddsfaktor SPF10
 • Cirka Pris 799kr
Bioline De Sense CC Cream

Bioline De Sense CC Cream

Den bästa CC cream för rosacea. Ja denna CC cream från Bioline fungerade allra bäst för oss med lite irriterad och röd hud. Den både lugnar och skyddar huden på ett skonsamt sätt. Resultat kom snabbt och den var faktiskt väldigt enkel att applicera. Lider man av rosacea så tycker vi absolut att man åtminstone bör prova denna produkt. Speciellt då den fungerade så pass bra för oss, med det sagt så är ju alla hudtyper olika och så resultatet.

 • Bästa CC för rosacea
 • Solskyddsfaktor SPF30
 • Cirka Pris 629kr
IT Cosmetics CC Cream SPF 50 Medium

IT Cosmetics CC Cream SPF 50 Medium

IT Cosmetics CC Cream SPF 50 Medium är full av hudvänliga fördelar. Den börjar som en lyxig, krämig konsistens som snabbt smälter på huden och ger byggbar täckning och återfuktning med anti-aging-egenskaper. Denna CC-kräm hjälper till att skydda huden från skadliga UVA/UVB-strålar samtidigt som den ljusar upp och jämnar ut hudtonen med sina unika färgkorrigerande pigment. En mycket prisvärd CC Cream för den som vill få snygga linjer och lyster i ansiktet.

 • Bästa CC cream för känslig hy
 • Solskyddsfaktor SPF50
 • Cirka Pris 420kr
Madara Skincare Anti-Pollution CC Cream

Madara Skincare Anti-Pollution CC Cream

Madara Anti-Pollution CC Cream SPF 15 Medium är en lätt, multifunktionell kräm som ger skydd mot UVA- och UVB-strålar samtidigt som den hjälper till att reducera effekterna av föroreningar från staden. Den innehåller naturliga antioxidanter som skyddar huden mot miljöangrepp. Formulan innehåller också mineralpigment som hjälper till att jämna ut hudtonen och ger den en övergripande snygg nyans. Krämens antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper hjälper till att lindra hudirritation orsakad av föroreningar. Den passar alla hudtyper, även känslig hud.

 • Bästa allround CC Cream
 • Solskyddsfaktor SPF15
 • Cirka Pris 350kr
Filorga Oxygen Glow CC Cream

Filorga Oxygen Glow CC Cream

Filorga Oxygen Glow CC Cream är en innovativ produkt som är utformad för att ge en omedelbar, naturlig lyster samtidigt som den skyddar huden mot UV-ljus. Krämen har en roséfärgad nyans som anpassar sig till alla hudtoner och passar alla hudtyper, även känsliga. Den ger också en effektiv återfuktning och är dermatologiskt testad så att även känslig hud kan använda den. Med sin lätta konsistens är denna CC krämen ger maximal komfort, perfekt täckning och en strålande hy.

 • Prisvärd CC Cream
 • Solskyddsfaktor SPF
 • Cirka Pris 395kr
Loreal Paris CC Cest Magic Anti Redness

Loreal Paris CC Cest Magic Anti Redness

CC C’est Magic Anti Redness är det perfekta valet för att neutralisera rodnad och ge dig en perfekt hy. Denna CC-kräm innehåller lätt täckning som ser naturlig ut, SPF 20 som skyddar mot solskador och fukt i upp till 24 timmar. Huden känns återfuktad, lugnad och jämnare tonad. Formulan hjälper också till att reducera synligheten av porer och jämnar ut hudens textur. Använde den ensam eller under din favorit foundation för en snygg hy som håller hela dagen.

 • Billigaste CC Cream
 • Solskyddsfaktor SPF20
 • Cirka Pris 140kr

Vad är CC Cream

CC-kräm, en förkortning för Color Correcting Cream, är en multifunktionell skönhetsprodukt. Den erbjuder fördelarna med både fuktighetskräm och foundation samtidigt som den ger mer täckning än traditionella BB-krämer. Dess lätta konsistens gör den lätt att applicera och smälta in i huden, vilket ger en naturlig finish. De flesta CC-krämer är formulerade med anti-aging-ingredienser som hyaluronsyra eller peptider som hjälper till att ge näring och skydda din hy från miljöskador. Dessutom innehåller många CC-krämer solskyddsmedel som skyddar mot UVA- och UVB-strålar. Detta skydd benämns ofta som SPF. De finns i olika nyanser för att matcha olika hudtoner, vilket gör att du kan hitta den perfekta som passar dina individuella behov. Med sin kombination av bekvämlighet, återfuktning, solskydd så är en CC-kräm är ett utmärkt val för alla som vill förbättra sin hy.

Köpguide CC Cream

När du köper CC-kräm är det viktigt att titta på ingrediensförteckningen. Se till att du hittar produkter som innehåller antioxidantrika ingredienser som grönt te och C-vitamin. Dessa ingredienser hjälper till att skydda din hud från miljöskador orsakade av sol, föroreningar och andra yttre faktorer. Dessutom är hyaluronsyra en bra ingrediens att leta efter eftersom den hjälper till att återfukta och vårda huden. När du väljer en nyans, se till att den matchar din hudton för en naturlig finish. Håll slutligen utkik efter CC-krämer med SPF-skydd eftersom detta hjälper till att skydda mot UVA- och UVB-strålar under hela dagen.

Återfuktning – Återfuktning är viktig för att håller huden smidig och frisk. CC-krämer innehåller ofta hyaluronsyra, en ingrediens som hjälper till att dra till sig fukt till huden och hålla den återfuktad längre. Detta är särskilt viktigt om du har torr eller kombinerad hud eftersom denna typ av kräm kan hjälpa till att förhindra uttorkning under hela dagen.

Täckning – Nästan alla CC-krämer erbjuder mer täckning än vad traditionella BB-krämer gör. Om du letar efter något med lite mer täckning men fortfarande vill ha en naturlig look, är en CC-kräm rätt väg att gå. Den är också byggbar, så du kan lägga till lager om det behövs för extra täckning utan att det ser kakigt eller tungt ut i ansiktet.

SPF – De flesta CC-krämer har SPF-skydd. Detta hjälper till att skydda huden från UVA- och UVB-strålar, som kan orsaka för tidigt åldrande och solfläckar. Eftersom appliceringen är snabb och enkel är det ett bra sätt att se till att du får tillräckligt skydd mot solen under dagen.

Antioxidanter – Många CC-krämer innehåller antioxidanter, som grönt te och C-vitamin, som hjälper till att skydda huden mot miljöskador orsakade av solen, föroreningar och andra yttre faktorer. Tillägget av antioxidanter i en CC-kräm hjälper till att ge näring och fukt åt huden samtidigt som den ger täckning.

Vitamin C – C-vitamin är en kraftfull antioxidant som hjälper till att ljusa upp hyenan, minska ålderstecken och jämna ut hudtonen. Det tillsätts ofta i CC-krämer för sina anti-ageing-egenskaper. Dessutom hjälper det till att skydda mot miljöskador och kan hjälpa till att öka kollagenproduktionen för fastare, mer ungdomlig hud.

Hyaluronsyra – Hyaluronsyra är en bra ingrediens att leta efter i CC-krämer. Den hjälper till att dra till sig fukt till huden, vilket gör att den ser ut och känns mer återfuktad. Dessutom kan den hjälpa till att minska ålderstecken genom att fylla upp fina linjer och rynkor.

Naturlig finish – CC-krämer ger en naturlig finish och är lätta att smälta in i huden. Till skillnad från traditionella foundations ser de inte kakiga eller tunga ut och låter din huds naturliga skönhet lysa igenom. Den lätta formulan är också idealisk för varmt väder eftersom den inte känns obekväm på huden.

Applicering – Det går snabbt och enkelt att applicera en CC-kräm. Börja med ett rent ansikte och applicera produkten i cirkulära rörelser från mitten av ansiktet och utåt. Blanda ut den på hals och dekolletage för en mer sömlös look. Om du behöver extra täckning är det bara att lägga till ett andra lager eller blanda CC-krämen med foundation för att få önskad effekt.

CC cream är ett bra val för dig som söker en allt-i-ett-produkt som erbjuder återfuktning, solskydd och täckning i ett enkelt steg. Dess lätta konsistens gör den lätt att applicera och smälta in i huden samtidigt som dess anti-aging-ingredienser ger näring och skyddar huden från miljöskador. Med sin kombination av enkel applicering, en riktigt bra återfuktning och ett stabilt solskydd är CC cream det perfekta alternativet för alla som vill förbättra sin hy.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Vad innehåller CC-kräm?

CC-kräm innehåller vanligtvis hyaluronsyra, SPF-skydd, antioxidanter som grönt te och C-vitamin samt C-vitamin.

Vilka är fördelarna med att använda en CC-kräm?

Fördelarna med att använda en CC-kräm är bl.a. återfuktning, täckning, solskydd, antioxidanter som skyddar huden mot miljöskador och anti-ageing-ingredienser som C-vitamin som förbättrar hudbilden.