info@lyxparfym.se

Grå hårfärg

grå hårfärg Bäst i test 2024

Bästa gråa hårfärgen 2024

Grå hårfärg är ett bra val för dig som vill ha en modern och snygg hårfärg. Det finns många olika nyanser av grått som du kan välja mellan, beroende på dina personliga preferenser. Vi har provat flera märken och har sammanställt en lista över de märken som vi tycker är bäst. Du kan läsa recensioner och få nya idéer om vilken grå hårfärg du ska prova på vår sida om de bästa grå hårfärgerna. Grått hårfärgningsmedel är också perfekt om du vill täcka eventuella gråa hårstrån utan att göra dem alltför synliga.

idHair Colour Bomb Silver Grey

idHair Colour Bomb Silver Grey

idHair Colour Bomb Silver Grey är idealisk för dem som vill få en grå hårfärg som ser naturlig ut. Denna produkt är utformad med både permanenta och halvpermanenta färgämnen, så den kan användas för att skapa den perfekta silvernyansen utan att skada håret. Den vårdar ditt hår samtidigt som den tillför levande glans och intensitet, vilket ger dig vackert hår med varje användning. Silver Grey-formeln hjälper också till att bibehålla din grå färg mellan touch-ups, så att du ser fantastisk ut hela veckan.

 • Bäst i test
 • Hydrolyserat Keratin
 • 5/5
Schwarzkopf Live Urban Metallics Grå

Schwarzkopf Live Urban Metallics Grå

Schwarzkopf Live Urban Metallics Grå Hårfärg ger dig möjlighet att förvandla din look och få en unik, livfull nyans. Den innehåller gråttäckning med en intensiv metallic nyans av permanent hårfärg. En grå hårfärg som passar de som vill ha en snygg modern grå metallic nyans. Enkel att applicera och resultat kommer fort.

 • Kalla nyanser
 • Grå silver
 • 4,9/5
Loreal Paris Preference Vivids Silver Grå

Loreal Paris Preference Vivids Silver Grå

Loreal Paris Preference Vivids Silver grå är en prisvärd och högkvalitativ färg för grått hår. Den innehåller E-vitaminderivat som hjälper till att ge håret näring samtidigt som det färgas till en vacker silvergrå nyans. Färgen är långvarig och håller i upp till 8 veckor innan den kräver en touch up. Slutresultatet är ett naturligt utseende, glänsande hår som ser bra ut! Om du letar efter ett snabbt och enkelt sätt att färga ditt hår grått är denna produkt definitivt värd att prova.

 • 8 veckor
 • Keratin
 • 4,9/5
Loreal Paris Preference Vivids Smokey Grey

Loreal Paris Preference Vivids Smokey Grey

Loreal Paris Preference Vivids Smokey Grey är den perfekta lösningen för dem som vill få en grå hårfärg utan att behöva betala för mycket. Detta prisvärda hemfärgningskit innehåller en innovativ formula som är berikad med E-vitaminderivat, utformad för att ge långvarig färg och glans. Med 8 veckors lysande täckning kan du njuta av vackra lockar till ett otroligt pris. De högkvalitativa pigmenten ger intensiva gråtoner som ser mycket naturliga och glansiga ut i alla ljus. Dessutom, till skillnad från många andra apoteksfärgningar, har den här inte en stark lukt eller orsakar för mycket skada på ditt hår när den appliceras på rätt sätt.

 • 4,9/5
 • E vitamin
 • Prisvärd
Just For Men Touch Of Grey Black Grey

Just For Men Touch Of Grey Black Grey

Just For Men Touch Of Grey Black Grey Hair Colour är en innovativ produkt som hjälper till att reducera grått hår utan att helt och hållet bli av med det. Det här systemet utan blandning och utan kladd gör det lika enkelt att färga håret som att kamma det, på bara fem minuter och utan kladd. Formulan arbetar gradvis för att ta bort lite grått med varje applicering så att du kan uppnå en salt- och pepparblandning av gråa färger som alla älskar. Dessutom bevarar den syreaktiverade formeln de naturliga variationerna i ditt hår så att du inte behöver oroa dig för överfärgning.

 • Svart grå
 • Keratin
 • 4,8/5
Just For Men Touch Of Grey Dark Brown Grey

Just For Men Touch Of Grey Dark Brown Grey

Just For Men Touch Of Grey Dark Brown Grey Hair Coloring for Men är ett innovativt och prisvärt sätt att ta itu med ditt gråa hår utan att eliminera det helt och hållet. Det här systemet som inte är blandat eller smutsigt arbetar gradvis för att ta bort en del grått hår med varje applicering, så att du kan få en salt- och pepparblandning av färger som ser naturlig och attraktiv ut. Tack vare den syreaktiverade formeln behöver du inte oroa dig för att överfärga eller skada ditt hår

 • Mörk brun grå
 • Keratin
 • 4,8/5

Köpguide grå hårfärg

Funderar du på att färga ditt hår grått? Grått hår kan vara en attraktiv och snygg look som är trendig just nu. Men innan du tar steget, se till att göra mycket research och hitta rätt grå hårfärg för dig. Den här guiden kommer att täcka alla viktiga ämnen som rör köp av grå hårfärger, inklusive att förstå hur man väljer en nyans, väljer en färg och lär sig hur man applicerar den korrekt.

När du köper en färg för grått hår är det viktigt att förstå din önskade nyans. Det finns många olika nyanser av grått som sträcker sig från ljust silver till mörkt kol. Om du vill ha något mer subtilt eller naturligt, välj en av de ljusare gråtonerna som blek ask eller sandblond.

När du vet vilken nyans av grått som passar dig är det dags att välja färg. Det finns många olika typer av färger för grått hår tillgängliga. Om du vill uppnå en grå look över hela håret kan du välja en permanent färgning som Manic Panics eller L’Oreal Paris Hair Color

När du väl har valt rätt färg för du måste tillämpa den på rätt sätt. Börja med att dela upp håret i fyra sektioner med hjälp av clips och applicera sedan färgen. För att göra detta använder du en färgborste för jämn täckning och ser till att komma hela vägen ner till rötterna. Låt sedan färgen sitta enligt instruktionerna på förpackningen och skölj sedan ut med ljummet vatten. Slutligen, styla håret som du vill och njut av din nya gråa look!

Genom att följa dessa steg kan du få en attraktiv grå hårfärg på nolltid! Med lite forskning, tålamod och övning kan du hitta den grå nyans som passar dig bäst. Så om du vill bli få en snygg grå hårfärg är det bara att börja pröva dig fram.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Är det svårt att få hitta en bra grå hårfärg?

Med lite forskning, tålamod och övning kan du hitta den grå nyans som passar dig bäst. Så om du vill få en snygg grå hårfärg är det bara att börja prova.

Vad kostar en grå hårfärg för hemmabruk?

Mellan 100 och 200 kronor kostar de allra flesta gråa hårfärgerna.